Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mugur Ciuvica: Tot dosarul ICA a fost o facatura. Actiunea lui Ciolos a fost una abuziva

Antena3 Antena3,
Mugur Ciuvica: Tot dosarul ICA a fost o facatura. Actiunea lui Ciolos a fost una abuziva

Fostul comisar european Dacian Ciolos a fost audiat, astazi, la Parchetul General, fiind acuzat de abuz in serviciu. Ciolos trebuia sa explice de ce, pe vremea cand era ministru al Agriculturii, a constituit . continuă pe Antena3

VIDEO Dacian Ciolos, audiat ca martor la Parchetul General dupa o plangere penala depusa de un condamnat in dosarul ICA

Dacian Ciolos, fost comisar european si fost ministru al Agriculturii, s-a prezentat miercuri la sediul Parchetului General pentru a fi audiat de procurori ca martor in legatura cu o plangere penala depusa de fostul sef al AVAS Jean Catalin Sandu, condamnat la 6 ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare ICA).

Fostul ministru al Agriculturii, Dacian Ciolos, audiat la Parchetul General in dosarul ICA (VIDEO)

Fostul ministru al Agriculturii, Daniel Ciolos, este audiat miercuri, la Parchetul General, informeaza B1 TV. Ciolos va da declaratii in dosarul ICA. Plangerea impotriva sa a fost depusa de fostul presedinte.

Ciolos: Calitatea mea in dosarul ICA a ramas cea de martor

ACTUALIZARE 18:12 Fostul comisar european Dacian Ciolos a declarat, azi, agentiei Mediafax, ca a dat o declaratie de martor la Parchetul iCCJ in dosarul ICA, dupa acest moment calitatea sa in dosar ramanand aceeasi si neexistand o urmarire penala impotriva sa.

Fostul ministru al Agriculturii, Dacian Ciolos, audiat ca martor la Parchetul General, in urma unei plangeri din partea unui condamnat din dosarul ICA (VIDEO)

Fostul ministru al Agriculturii, Daniel Ciolos, este audiat ca martor, miercuri, la Parchetul General, informeaza B1 TV. Plangerea impotriva sa a fost depusa de fostul presedinte AVAS, Jean Catalin Sandu, care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )