Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mugur Cozmanciuc: Parlamentarii din Neamt sa voteze pentru motiunea de cenzura! Asa vor demonstra ca le pasa de nemteni!

Hotnews Hotnews,
 Mugur Cozmanciuc: Parlamentarii din Neamt sa voteze pentru motiunea de cenzura! Asa vor demonstra ca le pasa de nemteni!

Toti parlamentarii Partidului National Liberal vor fi prezenti si vor vota la vedere in favoarea motiunii de cenzura! De aceea, le cer si parlamentarilor PSD de Neamt, sa faca la fel!, cere deputatul PNL, Mugur Cozmanciuc. continuă pe Hotnews

Descoperiti. Patru scenarii pentru motiunea de cenzura. Mutari-soc pe scena politica!

Jurnalista Andreea Sava a prezentat, sambata, la emisiunea Descoperiti, de la Antena 3, patru scenarii pentru motiunea de cenzura care va fi votata saptamana viitoare. Motiunea pica Viorica Dancila.

Din Asociatia impreuna pentru A8 s-a desprins un nou partid politic impreuna Pentru Moldova: Noi vom fi un partid al infrastructurii, in primul rand!

EXCLUSIV ONLINE Un nou partid desprins din asociatia impreuna Pentru A8 a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti. O parte a membrilor asociatiei care lupta pentru infrastructura din Moldova au decis sa se.

Vot de incredere pentru Paul Stanescu. Parlamentarii PSD Olt nu voteaza motiunea de cenzura

Parlamentarii din organizatia PSD Olt sustin actuala formula de guvernare si nu vor vota motiunea de cenzura, iar presedintele filialei, senatorul Paul Stanescu, a primit marti, la Comitetul Executiv Judetean,.

Viorica Dancila merge in Parlament. Planul premierului pentru motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila incearca sa adune voturi pentru ca Executivul sa supravietuiascamotiunii de cenzura. Premierul merge luni in Parlamentpentru a discuta cu parlamentarii care ar putea.

Ultimele calcule liberale privind voturile pentru motiunea de cenzura. Orban: Orice discutie despre premier si guvern va fi facuta dupa vot Avertisment pentru Dancila

Cu trei zile inaintea votului, liberalii mizeaza pe 244 de parlamentari care s-ar pronunta pentru demiterea Cabinetului Dancila, din necesarul de 233. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat luni ca, pe langa cele 244 de voturi, ar mai putea veni alte trei din partea unor parlamentari care si-au anuntat recent trecerea la Pro-Romania. Liderul formatiunii liberale a mai sustinut ca orice discutie privitoare la un viitor guvern va avea loc dupa motiune, daca aceasta trece, iar partidul sau va sustine propunerea de premier pe care o va inainta presedintele Iohannis, in urma consultarilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )