Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mugur Isarescu: Deponenti sa se uite la dobanda reala, s-ar putea sa fie mai mare decat acum cativa ani

B1 B1,
Mugur Isarescu: Deponenti sa se uite la dobanda reala, s-ar putea sa fie mai mare decat acum cativa ani

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, indeamna deponentii sa se uite mai degraba la dobanda reala, decat la cea nominala, spunand ca acesta este mai mare in prezent decat era acum cativa ani, relateaza. continuă pe B1

Isarescu: Deponentii sa se uite la dobanda reala, s-ar putea sa fie mai mare decat in ultimii ani. Avem o problema cu comisioanele, care sunt mari

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, indeamna deponentii la banci sa se uite mai degraba la dobanda reala, care reprezinta diferenta intre dobanda nominala si rata inflatiei, aratand ca aceasta este mai mare in prezent decat in urma cu cativa ani, cand inflatia era ridicata si aproape anula castigul.

Deponentii sa se uite la dobanda reala, s-ar putea sa fie mai mare decat in ultimii ani

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, indeamna deponentii la banci sa se uite mai degraba la dobanda reala, care reprezinta diferenta intre dobanda nominala si rata inflatiei, aratand ca aceasta este mai mare in prezent decat in urma cu cativa ani, cand inflatia era ridicata si aproape anula castigul, transmit surse din presa.

Daniel Zamfir (PNL), critica reactia lui Mugur Isarescu privind proiectul de lege referitor la darea in plata a unor bunuri imobile pentru stingerea obligatiilor asumate prin credite: Sunt profund dezamagit de atitudinea guvernatorului

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a fost criticat de liberalul Daniel Zamfir, initiatorul un proiect de lege privind darea in plata a unor bunuri imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite,.

Mugur Isarescu: cine va mai acorda credite, daca se pot rambursa in cladiri?

Orice initiativa legislativa care prevede ca debitorii bancilor pot restitui imprumuturile cu imobilele depuse garantie pentru credite va descuraja total creditarea, considera guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care a intrebat cine va mai acorda.

Ce greseala spune Mugur Isarescu ca a facut in negocierea cu FMI

Seful BNR, Mugur Isarescu, a afirmat ca a pledat pentru o suma mai mica atrasa de la FMI si Comisia Eropeana in 2009, insa si-a dat seama ca ar fi gresit, pentru ca un nivel mare al rezervelor descurajeaza atacurile speculative, informeaza Mediafax.

Mugur Isarescu avertizeaza bancherii: Exista o revolta a populatiei impotriva voastra. Banca Centrala nu mai poate fi perceputa drept un avocat al bancilor comerciale

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, le-a transmis bancherilor ca exista o revolta a populatiei impotriva lor. O solutie la aceasta problema ar fi ca acestia sa iasa mai des in public cu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )