Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mugur Isarescu, despre deficitul bugetar: Suntem ingrijorati!

Antena3 Antena3,
Mugur Isarescu, despre deficitul bugetar: Suntem ingrijorati!

Banca Nationala a Romaniei este ingrijorata de o deteriorare a deficitului bugetar, dar nu speriata, si spera ca acest lucru sa nu se intample, a declarat miercuri, guvernatorul Bancii Nationale a. continuă pe Antena3

Ce spune Mugur Isarescu despre leu. Unde va ajunge euro

Guvernatorul Mugur Isarescu sustine ca evolutia din ultima vreme a cursului de schimb al monedei nationale reprezinta doar fluctuatii minore.

Mugur Isarescu, mesaj ferm despre adoptarea euro

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat, marti, la Academia Romana, ca prevede o puternica dezbatere de idei si nu numai de idei, de interese, de opinii care vor contura Europa,.

Mugur Isarescu, despre viitorul monedei euro: Prevad o puternica dezbatere de idei si nu numai de idei, care vor contura Europa

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a aratat, marti, ca vede pentru viitor dezbateri puternice in jurul aderarii la moneda euro, dar acestea nu vor fi doar unele de idei, cat si unele de intere sau opinii care se.

Surse MFP: Deficitul bugetar va depasi 3% din PIB. Finantele trebuie sa imprumute mai mult, deficitul fiind peste cel aprobat in Parlament

Surse din Ministerul Finantelor Publice confirma ceea ce crede Florin Citu cu privire la deficitul bugetar. Acesta va depasi 3% din PIB, mai ales ca s-au facut recent plati catre PNDL si, fiind final de an, de undeva trebuie sa se finanteze deficitul, astfel ca e nevoie de mai multe imprumuturi. Prima veste proasta a noului ministru de Finante. Citu: Nu sunt convins ca ne putem incadra in tinta de deficit de 3%.

FLORIN CITU: La 10 luni, deficitul bugetar creste peste 2,6%

Deficitul bugetar va continua sa creasca si la 10 luni, depasind nivelul de 2,6%, situatia fiind ingrijoratoare si confirmand cele mai mari temeri ale noastre, a spus, miercuri, noul ministru al Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu: La 10 luni, deficitul bugetar creste peste 2,6%

Deficitul bugetar va continua sa creasca si la 10 luni, depasind nivelul de 2,6%, situatia fiind ing.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )