Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mugur Isarescu a gasit solutia pentru Cumintenia Pamantului: Suma necesara poate fi acoperita din donatia BNR

Adevărul Adevărul,
Mugur Isarescu a gasit solutia pentru Cumintenia Pamantului: Suma necesara poate fi acoperita din donatia BNR

Prezent la o dezbatere in cadrul Festivalului Dilema Veche, Mugur Isarescu a declarat ca Guvernul poate aloca banii necesari pentru achizitia operei Cumintenia Pamantului din profitul Bancii Nationale. El le-a sugerat intelectualilor sa ceara public Executivului acest lucru. continuă pe Adevărul

VIDEO Mugur Isarescu a gasit solutia pentru Cumintenia Pamantului: Suma necesara poate fi acoperita din donatia BNR

Prezent la o dezbatere in cadrul Festivalului Dilema Veche, Mugur Isarescu a declarat ca Guvernul poate aloca banii necesari pentru achizitia operei Cumintenia Pamantului din profitul Bancii Nationale. El le-a sugerat intelectualilor sa ceara public Executivului acest lucru.

Mugur Isarescu, despre o donatie BNR pentru Cumintenia Pamantului: BNR da profitul statului. Sa dea statul 5 milioane din el

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca BNR nu are posibilitatea sa doneze pentru achizitionarea Cuminteniei Pamantului, dar ca statul poate sa faca acest gest, din profitul pe care il livreaza Banca Nationala, mentionand ca ar putea fi donati cinci milioane . ) pentru Cumintenia Pamantului ca sa nu mai lungim povestea asta prea mult.

Isarescu a gasit solutia pentru cumpararea Cuminteniei Pamantului

Mugur Isarescu a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca, pentru cumpararea Cuminteniei Pamantului, ar putea fi folositi banii pe care BNR ii da, anual, catre bugetul de stat, adica 80% din profit, echivalentul a cateva sute de milioane de euro. Guvernatorul BNR a afirmat ca, daca s-ar recurge la aceasta solutie, nu s-ar mai lungi discutia pe marginea achizitionarii operei lui Brancusi, informeaza Agerpres.

Mi se pare gretoasa chestia asta cu Brancusi e al meu, al nostru. Mihai Bendeac nu doneaza niciun ban pentru Cumintenia Pamantului

Unul dintre cele mai dezbatute subiecte ale momentului este cel legat de cumintenia Pamantului. Nu mai putin de 11 milioane de euro sunt necesare pentru ca statul sa recupereze opera lui.

Copiii din centrele de plasament din Neamt, obligati sa doneze pentru Cumintenia Pamantului bani din alocatie

Campania de strangere de fonduri pentru sculptura lui Brancusi Cumintenia pamantului s-a dovedit a fi mai degraba o campanile de imagine pentru Guvernul Dacian Ciolos. Dupa ce.

O inselatorie grosolana, circ inutil. Statul oricum o va cumpara, acoperind diferenta de bani. Sebastian Bodu ridica un puternic semnal de alarma cu privire la donatiile pentru Cumintenia Pamantului

Sebastian Bodu vorbeste intr-o postare pe Facebook despre unul dintre cele mai importante subiecte ale momentului, si anume, Cumintenia Pamantului. Fostul sef al ANAF este de parere ca toata.

Ce are Ciolos de castigat de pe urma campaniei de subscriptie pentru Cumintenia Pamantului. DW: Nu banii sunt tinta reala, Guvenul ii va plati oricum. A vrut sa-l transforme de Brancusi in imaginea firmei

Campania de strangere de fonduri pentru ca lucrarea Cumintenia pamantuluia lui Brancusi sa ramana in patrimonial national naste controverse. Opera.

REVISTA PRESEI 27.08.2016

ADEVARUL *Mugur Isarescu a gasit solutia pentru Cumintenia Pamantului Prezent la o dezbatere in cadrul Festivalului Dilema Veche, Mugur Isarescu a declarat ca Guvernul poate aloca banii necesari pentru achizitia operei Cumintenia Pamantului din profitul Bancii Nationale.

Peste 170 de copii din centre de plasament din Neamt au donat bani pentru Cumintenia Pamantului

Peste 170 de copii din cele sase centre de plasament din judetul Neamt au donat cate 1 leu din cei 28 de lei primiti lunar de la stat, in contul deschis de catre Ministerul Culturii pentru achizitionarea operei Cumintenia Pamantului.

TVR va difuza un documentar despre subscriptia pentru Cumintenia Pamantului

Televiziunea Romana va difuza documentarul Cumintenia pamantului, o productie ce va incerca sa raspunda la cateva intrebari despre subscriptia publica pentru achizitionarea operei lui Constantin Brancusi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )