Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mugur Isarescu i-a raspuns lui Liviu Dragnea la scrisoare: Suntem in Saptamana Mare...

B1 B1,
Mugur Isarescu i-a raspuns lui Liviu Dragnea la scrisoare: Suntem in Saptamana Mare...

Mugur Isarescu i-a raspuns lui Liviu Dragnea la scrisoare. Guvernatorul BNR nu a dorit sa dea mai multe amununte intrucat seful PSD a promis ca va face scrisoarea publica. Noi - Consiliul da Administratie. continuă pe B1

Isarescu: Am raspuns scrisorii lui Dragnea, el o va da publicitatii

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a declarat miercuri ca a raspuns scrisorii primite an.

intalnire de gradul zero intre Mugur Isarescu si Viorica Dancila

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu,participala Palatul Victoria, la reuniunea conducerii Comisiei Nationale pentru trecerea la moneda euro. La aceasta reuniune participasi.

Daniel Zamfir, acuzatii grave la adresa lui Mugur Isarescu. La ce intrebari trebuie sa raspunda guvernatorul BNR

Senatorul liberal Daniel Zamfir, cunoscut pentru pozitiile sale critice la adresa conducerii Bancii Nationale Romane BNR), a lansat o serie de acuze grave la adresa guvernatorului Mugur Isarescu. El a prezentat o.

Doi importanti lideri PSD joaca rolul de postaci pentru Liviu Dragnea (FOTO)

Mihai Fifor si Claudiu Manda au ajuns sa fie postaci de lux pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Desi sunt oameni cu greutate pe scena politica, cei doi au ales sa distribuie postarea lui Dragnea cu ocazia Floriilor s.

Liviu Dragnea, cu ocazia Zilei NATO: Romania are un loc aparte in....

Lideru PSD, Liviu Dragnea, a precizat, cu ocazia zilei NATO ca Romania are un loc aparte in interiorul Aliantei Nord-Atlantice, acest lucru datorandu-se eforturilor conjugate pe care Guvernul si Parlamentul.

Liviu Dragnea, mesaj de Florii: Doresc liniste, sanatate si impacare tuturor celor care celebreaza astazi aceasta zi sfanta

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis duminica un mesaj cu ocazia Pastelui Catolic si a Floriilor. in zi de mare sarbatoare pentru crestinatate, Pastele Catolic si.

Daniel Zamfir, intrebari grele pentru guvernatorul BNR. La ce nu a raspuns Mugur Isarescu

Daniel Zamfir a prezentat in emisiunea Subiectiv care sunt intrebarile grele la care guvernatorul BNR nu a raspuns in comisia de audieri din Parlament. intrebarile pe care le-am pus, au fost trei,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )