Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mugur Isarescu ar vrea sa renunte la functia de guvernator: Nu mai pot, am 70 de ani. Dragnea spune ca il sustine pentru un nou mandat

Adevărul Adevărul,
Mugur Isarescu ar vrea sa renunte la functia de guvernator: Nu mai pot, am 70 de ani. Dragnea spune ca il sustine pentru un nou mandat

Intrebat de jurnalisti daca va mai fi guvernator incepand din luna mai 2019, cand ii expira mandatul, Mugur Isarescu a raspuns, amuzat: Nu mai pot, am 70 de ani. Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune insa ca il va sustine pentru obtinerea unui nou mandat. continuă pe Adevărul

Mugur Isarescu raspunde, glumind, la ntrebarea daca va mai fi guvernator: Nu mai pot, am 70 de ani / Despre profilul viitorului guvernator: Sa aiba 70 de ani, 28 de ani de experienta

Intrebat de jurnalisti daca va mai fi guvernator incepand din luna mai 2019, cand ii expira mandatul, Mugur Isarescu a raspuns, amuzat: Nu mai pot, am 70 de ani, dupa care a precizat ca intrebarea respectiva nu este, acum, de actualitate, mai importanta fiind credibilitatea bancii centrale, potrivit agentiei Mediafax.

Nu mai pot, am 70 de ani

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat ca nu mai poate, pentru ca are 70 de ani, raspunzand intrebarii daca, din mai anul viitor, cand ii expira mandatul, va mai ramane la Banca Nationala a Romaniei.

Mugur Isarescu: Nu voi mai fi guvernator al BNR. Cea mai longeviva figura publica paraseste scena

Dupa aproape 29 de ani in fruntea Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu a anuntat luni ca din 2019 nu va mai ocupa functia de guvernator BNR. Anul 2019 este de fapt si momentul in care lui Isarescu.

Mugur Isarescu: De la anul, nu voi mai fi guvernator

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat luni ca din 2019 renunta la conducerea Bancii Nationale. De la anul, nu voi mai fi guvernator, a spus el. Din 1990 si pana in prezent, Mugur Isarescu.

Mugur Isarescu, sustinut de Liviu Dragnea pentru functia de conducere in BNR

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu vede motive pentru care guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, nu ar pastra aceasta functie in continuare. Mai vedem ce e pana la anul.

EXCLUSIV Romnii fara acces la televiziune digitala nu mai pot receptiona TVR1 de la 1 mai 2018

Conducerea TVR a solicitat in data de 26 aprilie Societatii Nationale de Radiocomunicatii SNR), care transmite posturile publice de radio si TV, sa sisteze distributia analogica a programelor televiziunii publice, de la 1 mai 2018, in contextul esecului negocierilor privind contractul de prestari servicii aferent anului 2018, potrivit unui document obtinut de HotNews. ro. Oficialii SNR spun ca au luat act de notificare si au oprit distributia TVR1, acuzand ca decizia televiziunii publice ar ingradi dreptul la informare al cetateanului, prevazut in Constitutie. Decizia afecteaza populatia din zonele rurale sau izolate, care nu are echipamente pentru receptia gratuita a televiziunii digitale terestre. Nu stim precis cati oameni sunt afectati, in conditiile in care datele arata ca ar fi 150. 000 de gospodarii care receptioneaza TVR prin retele terestre analogice si digitale, fara sa existe o separatie clara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )