Libnet.ro
UNICEF

20:00

La multi ani, Domnule Djuvara! Omagiu Domnului Profesor Neagu Djuvara la implinirea varstei de o suta de ani

Hotnews Hotnews,
 La multi ani, Domnule Djuvara! Omagiu Domnului Profesor Neagu Djuvara la implinirea varstei de o suta de ani

Cele mai fascinante fiinte de pe Pamant sunt civilizatiile. La fel ca fiintele individuale ale biosferei, fiintele colective pe care le numim civilizatii se nasc, cresc, se maturizeaza, imbatranesc si mor. Cea mai ambitioasa si profunda cercetare a istoricului este studierea acesor fapturi majestuoase, deopotriva vazute si nevazute. Desigur ca nu este o cercetare la indemana oricui. Iar Profesorul Neagu Djuvara este unul dintre putinii alesi care au abordat, sistematic si global, subiectul cresterii si descresterii civilizatiilor. continuă pe Hotnews

Ca de la centenar la centenar: Mihai Sora ii ureaza La multi ani! lui Neagu Djuvara pe Facebook

Filosoful Mihai Sora ii ureaza istoricului Neagu Djuvara La multi ani! cu ocazia sarbatoririi unui centenar. Sora, nascut pe 9 noiembrie 1916, a scris pe contul sau de Facebook un mesaj.

Gafa de proportii a Fed Cup: I-a urat La multi ani unei jucatoare decedate (FOTO)

Pe contul oficial de Twitter al FED Cup a aparut un mesaj de La multi ani pentru jucatoarea din Marea BritanieElena Baltacha. Aceasta din urma a decedat insa in 2014. ii uram.

Se spune sau nu La multi ani pe 15 august celor care poarta numele Sfintei Maria?

Sfanta Maria Mare este praznuita de crestini pe data de 15 august, aceasta zi fiind ziua in care se pomeneste Adormirea Maicii Domnului sau, mai exact, trecerea sa la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )