Libnet.ro
UNICEF

13:30

La multi ani, Gica Hagi! Regele fotbalului romanesc implineste 50 de ani

B1 B1,
La multi ani, Gica Hagi! Regele fotbalului romanesc implineste 50 de ani

Fostul capitan si selectioner al echipei nationale a Romaniei, Gheorghe Hagi, nascut la 5 februarie 1965, la Sacele, implineste, joi, 50 de ani. Internationalul roman isi sarbatoreste aniversarea in. continuă pe B1

Hagi la 50 de ani: mesaj superb scris de Keseru pentru Regele fotbalului romanesc. Cum l-a descris pe idolul sau

Lumea fotbalului l-a sarbatorit pe liderul Generatiei de Aur, care a fost un model pentru milioane de pusti care au batut mingea pe maidan. Printre ei s-a numarat si actualul golgheter al Stelei.

FOTO. Gica Hagi 50 de ani: Copilul teribil al Sportului, starul lui Real Madrid, Rege la nationala si la Galatasaray

Gheorghe Hagi a ajuns la varsta de 50 de ani, Regele fotbalului romanesc fiind nascut pe data de 5 februarie 1965, la Sacele. Cel desemnat cel mai bun jucator al secolului in Romania, a luat parte la cele mai frumoase momente ale Generatiei de Aur.

Ziua fotbalistilor celebri: in afara lui Gica Hagi, alti 7 sarbatoriti de gala, pe 5 februarie

Ziua de 5 februarie poate fi denumita si ziua fotbalistilor celebri. in afara de Regele fotbalului romanesc, Gica Hagi, alti 7 fotbalisti de gala se sarbatoresc joi, scrie digisport. Fostul capitan si.

Cum il sarbatoreste Pro TV pe Gica Hagi

Marele sportiv roman Gica Hagi implineste saptamana aceasta varsta de 50 de ani. Cu ocazia aniversarii sale, postul de televiziune Pro Tv il sarbatoreste intr-un mod special. Iata despre ce este vorba .

FOTO Hagi, la 50 de ani. Copiii de la Academia de fotbal i-au facut un cadou: imagini memorabile cu Regele

Pe 5 februarie, Gheorghe Hagi, regele sportului romanesc, implineste 50 de ani. El isi serbeaza ziua de nastere in Turcia, alaturi de echipa de fotbal, care se afla in stagiu de pregatire de iarna.

FOTO Cadoul copiilor pentru Gheorghe Hagi, la implinirea varstei de 50 de ani: imagini memorabile ale Academiei de fotbal

Pe 5 februarie, Gheorghe Hagi, regele sportului romanesc, implineste 50 de ani. El isi serbeaza ziua de nastere in Turcia, alaturi de echipa de fotbal, care se afla in stagiu de pregatire de iarna.

VIDEO Gica Hagi, la 50 de ani - Cele mai frumoase goluri din cariera Regelui - Dobrin ar trebui sa aiba o statuie, nu eu

Gica Hagi a implinit, joi, 50 de ani. Maradona din Carpati a vorbit despre cele mai frumoase momente ale carierei, despre regrete si despre ceea ce isi doreste pentru urmatorii 20 de ani. De asemenea, Regele a spus si cine ar merita o statuie: Gicu Dobrin. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase goluri reusite de Hagi de-a lungul carierei.

Mari fotbalisti nascuti in aceeasi zi cu Gica Hagi - Printre ei, Cristiano Ronaldo

Ziua de 5 februarie pare a fi una dedicata fotbalului, nume mari din sportul rege nascundu-se in aceasta data. Gica Hagi 50 de ani), Cristiano Ronaldo 30 de ani) si Neymar 23 de ani) sunt doar cativa dintre sarbatoritii zilei de joi.

Mesaje de ziua lui Hagi: Idolul copilariei mele, Ai contribuit decisiv la cariera mea, Multi ani, prieten drag!

Ajuns la varsta de 50 de ani, Gheorghe Hagi, este sarabtorit de mai multi sportivi romani. Regele a primit mesaje din partea capitanului nationalei Ciprian Marica, pugilistului Lucian Bute si a fostei gimnaste Nadia Comaneci.

Gica Hagi a implinit o jumatate de suta. Golurile sale la echipa nationala

Gica Hagi, cel mai bun fotbalist din toate timpurile din Romania, a implinit joi 50 de ani. Iata mai jos, in imagini video, 29 din cele 35 de goluri marcate de el la echipa nationala.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )