Libnet.ro
UNICEF

16:30

La multi ani de la Google: Azi este ziua internationala a profesorului

Playtech Playtech,
La multi ani de la Google: Azi este ziua internationala a profesorului

Ziua internationala a profesorului este celebrata in fiecare ani pe data de 5 octombrie, iar cei de la Google au tinut sa-ti aminteasca printr-un doodle ghidus. in mentalul colectiv, ziua. continuă pe Playtech

Dancila, de Ziua Internationala a Profesorului: Educatia este sansa fiecaruia la evolutie

Educatia este sansa fiecaruia la evolutie, iar succesul individual aduce beneficii intregii comunitati, este mesajul transmis de premierul Viorica Dancila, vineri, de Ziua Internationala a Profesorului. Aceasta a spus ca, prin fiecare ciclu de invatamant absolvit, prin cursuri de calificare, programe de internship si voluntariat este asigurata reusita fiecaruia, precum si a societatii in ansamblu.

Ziua internationala a profesorului. Google sarbatoreste printr-un doodle special data de 5 octombrie

Google sarbatoreste Ziua Internationala a Profesorului printr-un doodle special. Ziua Internationala a Profesorului sau World Teachers Day este sarbatorita in fiecare an pe 5 octombrie. Ziua.

La multi ani. Ce mesaje poti trimite persoanelor dragi

A mai trecut un an, un nou prilej de sarbatoare. Daca vrei sa trimiti un mesaj de la multi ani cuiva drag si n-ai inspiratie, ai venit unde trebuie. Aici vei gasi cele mai frumoase 100 mesaje de la multi ani pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )