Libnet.ro
UNICEF

13:15

Muncitorii sezonieri schimba legea in Germania

Hotnews Hotnews,
 Muncitorii sezonieri schimba legea in Germania

Protestele muncitorilor sezonieri romani de la fermele si abatoarele din Germania fata de conditiile de munca si cazare vor duce la schimbarea legislatiei muncii in aceasta tara, a anuntat ambasadorul Romaniei la Berlin, Emil Hurezeanu. Verificarile facute dupa numeroasele scandaluri declansate in aceste ferme au scos la iveala ca intre muncitor si angajatorul principal, proprietarul fermei, exista uneori un lant de patru-cinci subcontractori, ceea ce favorizeaza abuzurile. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Germania face curatenie in abatoarele sale: doar muncitorii firmei, fara subcontractari

Germania a consolidat supravegherea activitatii din abatoarele sale, prin interzicerea subcontractarii care permite utilizarea masiva a lucratorilor detasati din Europa de Est, dupa o serie de cazuri de coronavirus in aceste unitati, potrivit AFP. Muncitorii sezonieri schimba legea in Germania.

Ministrul Muncii, noi precizari despre situatia muncitorilor sezonieri romani din Germania. Violeta Alexandru: Am gasit o disponibilitate totala din partea autoritatilor germane (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a plecat in Germania sa verifice in teren realitatea cu care se confrunta muncitorii sezonieri romani cativa dintre ei chiar au fost protagonistii unui protest, vineri.

Muncitorii sezonieri, repatriati in Romania. Guvernul trimite un avion in Germania

Se iau primele masuri in cazul romanilor de la o ferma din apropiere de Bonn. Purtatorul de cuvant al MAE, Oana Darie, a anuntat ca un avion va fi trimis in Germania pentru a recupera muncitorii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )