Libnet.ro
UNICEF

15:45

Muncitorul mai popular pe internet decat tine iti arata ca totul e posibil

Playtech Playtech,
Muncitorul mai popular pe internet decat tine iti arata ca totul e posibil

Internetul e bun la toate, iar acest muncitor in constructii iti arata cat de usor oricine poate deveni influencer pe Instagram. Contul de instagram care a ajuns la 426. 000 de urmaritori pe. continuă pe Playtech

Iohannis ataca Guvernul: Solicit sa ia masuri rapide pentru consolidarea finantelor publice Codul fiscal a fost modificat de mai multe ori decat zile ale anului

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, din nou. Guvernul pentru contraperformantele economice, precizand ca a reusit sa modifice codul fiscal de mai multe ori decat zile ale anului trecut. El a facut aluzie si la falimentul Capitalei, solicitand Executivului sa ia masuri imediate pentru consolidarea finantelor publice.

Mesajul Huawei prin care iti arata cum vrea sa inlocuiasca Android

Huawei e, in prezent, intr-o perioada in care incearca sa atraga de partea sa creatorii de aplicatii. Si promisiunea e una imensa. Pe 20 mai, Statele Unite ale Americii au fortat Google.

5 momente recente care iti arata ca Romania nu exista, ci e o inventie

Poate iti place Romania. Te-ai nascut aici, te-ai obisnuit, ai invatat sa te feresti de alba neagra si barbut, de hoti si tepe. Dar sunt momente in care nu iti vine sa crezi ca.

Milenarii fara scoala castiga mai putini bani decat predecesorii lor

Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Stanford a descoperit ca milenarii americani nascuti intre 1980 si 2000 castiga mai putini bani, comparativ cu generatiile anterioare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )