Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mungiu Pippidi, pozitie surpriza despre liderul PSD: Niciun dosar convingator pentru Dragnea

Antena3 Antena3,
Mungiu Pippidi, pozitie surpriza despre liderul PSD: Niciun dosar convingator pentru Dragnea

Sociologul Alina Mungiu Pippidi, un cunoscut critic al PSD, spune intr-un editorial ca dosarul lui Liviu Dragnea nu este convingator. Liviu Dragnea, care a devenit si numarul 1 dupa ce a castigat alegerile. continuă pe Antena3

Alina Mungiu-Pippidi: Supendarea lui Iohannis de catre PSD, exceptionala lansare pe gratis a campaniei sale electorale!

Politologul Alina Mungiu-Pippidi comenteaza anuntul facut sambata de presedintele Klaus Iohannis, care a declarat ca este ferm hotarat sa candideze pentru un al doilea mandat de sef al statului. Gata.

Alina Mungiu-Pippidi: Suspendarea lui Iohannis de catre PSD, exceptionala lansare pe gratis a campaniei sale electorale!

Politologul Alina Mungiu-Pippidi comenteaza anuntul facut sambata de presedintele Klaus Iohannis, care a declarat ca este ferm hotarat sa candideze pentru un al doilea mandat de sef al statului. Gata.

Imagini nemaivazute cu Livu Dragnea, in postura de fotbalist. Cum se descurca pe teren liderul PSD - VIDEO

Cu doar doua zile inainte de aflarea sentintei, Liviu Dragnea si-a consumat energia pe terenul de fotbal. Echipat corespunzator, liderul PSD a participat la un meci intre deputati si senatori. Cu antrenorul Gigi.

Ludovic Orban, despre tertipurile PSD-ALDE la votul motiunii de cenzura: Depinde in mare masura daca isi lasa parlamentarii sa voteze

Nici macar liderul PNL, Ludovic Orban, nu crede foarte mult in sansele de reusita ale motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila. El a declarat, duminica seara, ca este prematura o estimare a sanselo.

Razgandirea lui Tariceanu l-a facut pe Dragnea sa dea inapoi. Liderul PSD nu mai pomeneste nimic de o ordonanta de urgenta pe Codul penal

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca va vorbi cu seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru a-i cere lui Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile Justitiei, sa se miste mult mai repede cu Codul penal. Mai mult, acesta nu mai aminteste nimic de ordonanta de urgenta pentru Codul penal, in conditiile in care Tariceanu nu e de acord cu un asemenea demers.

Sedinta de urgenta in biroul lui Dragnea: Cu cine discuta liderul PSD

Ultimele intalniri de taina inainte de CEX-ul PSD. in urma cu putin timp premierul Viorica Dancila a intrat in biroul lui Liviu Dragnea, unde are loc o discutie inainte de sedinta cruciala ce are loc.

Dragnea, in Costa Rica sau Brazilia? Sebastian Lazaroiu stie ce va face liderul PSD dupa condamnare: Va FUGI din tara la momentul potrivit. N-are alta varianta decat s-o intinda

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu reactioneaza dupa ce presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a fost condamnat la inchisoare in dosarul angajarilor fictive. Lazaroiu.

Raportul DEVASTATOR al Bancii Mondiale care spune TOTUL despre guvernarea PSD: Cresterea economica a Romaniei nu s-a tradus in reducerea saraciei

PSD a castigat alegerile promitandu-le romanilor, printre altele, un nivel de trai mai bun. Mai mult, Romania are a doua cea mai rapida crestere economica din Europa. Din nefericire, un raport al Bancii .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2156 seconds )