Libnet.ro
UNICEF

06:30

Municipiul Bucuresti, Timis si Cluj, judetele cu cele mai multe autoturisme. Cate accidente au avut loc in 2018?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Municipiul Bucuresti, Timis si Cluj, judetele cu cele mai multe autoturisme. Cate accidente au avut loc in 2018?

Municipiul Bucuresti ocupa primul loc in clasamentul oraselor cu cele mai multe autoturisme, cu peste un milion, la o populatie de aproape doua milioane de locuitori. Capitala este urmata de judetele Timis, Cluj si Constanta, cu peste 200. 000 de. continuă pe Wall-Street Ro

EURES: 465 locuri de munca pentru romani, vacante in strainatate. in ce tari sunt cele mai multe oferte de angajare

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 465 locuri de munca vacante, cele mai multe slujbe, 118, fiind disponibile in Ungaria.

HOROSCOP. Zodiile care au cele mai multe secrete. Nu le cunosti niciodata cu adevarat

Aceste zodii nu iti vor spune niciodata cum stau lucrurile de fapt. HOROSCOP SCORPION - Ai intotdeauna un as in maneca, de aceea stii prea bine ce trebuie sa spui si ce nu trebuie sa spui. Preferi sa fii cu.

Care sunt cele noua tari din lume care au cele mai multe focoase nucleare

Statele inarmate nuclear detin, in prezent, 13. 865 de focoase nucleare, potrivit unui raport publicat de Institutul International de Cercetari pentru Pace din Stockholm SIPRI).

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze Depoul Victoria si sa dea terenul, unul dintre cele mai valoroase din Bucuresti, Societatii de Transport Bucuresti ca sa-l valorifice

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze depoul din Piata Victoriei si sa mute tramvaiele la depoul din Titan. Terenul ramas liber, aproape 35. 000 mp, va ajunge la Societatea de Transport Bucuresti STB), printr-o majorare de capital. Societatea va decide ce face cu el, respectiv va putea incheia contracte de administrare, asociere in participatiune, parteneriate public private, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a Sedintei de Consiliu General de miercuri. Terenul este unul dintre cele mai valoroase din Bucuresti si a fost vanat constant in ultimii 30 de ani de rechinii imobiliari. Transferul de proprietate al unui asemenea bun, al carui pret poate ajunge si la 2500 de euromp fara un plan clar si transparent este controversat si ridica mai multe semne de intrebare.

Romanii vor avea mai multe zile libere. Ce pregateste Guvernul

Guvernul doreste sa ofere mai multe zile libere bugetarilor. Proiectul care ii vizeaza pe angajatii de la stat a fost publicat recent pe site-ul oficial al Ministerului Muncii. Guvernul vrea sa ofere mai multe zile libere bugetarilor Bugetarii au parte de vesti bune! Guvernul vrea sa le ofere mai multe zile libere. Proiectul a fost .

Incendiu la o pensiune din Mahmudia: mai multe persoane au parasit imobilul cand au izbucnit flacarile FOTO, VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit sambata la o pensiune din localitatea tulceana Mahmudia, mai multe persoane reusind sa iasa la timp cand au aparut flacarile si nu au existat persoane ranite.

Dacia planuieste mai multe modele derivate din Duster. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma

Producatorul de la Mioveni intentioneaza sa lanseze mai multe modele derivate din SUV-ul Duster. Printre acestea s-ar putea numara un Duster cu sapte locuri sau un Duster Coupe.

Dancila: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile si extinderea votului prin corespondenta

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca Guvernul are in lucru, intr-un stadiu avansat, un pachet de masuri privind imbunatatirea procesului electoral, aratand ca se ia in calcul ca votul sa se desfasoare pe mai multe zile, dar si extinderea votului.

VIDEO Sute de mii de cehi cer demisia premierului Andrej Babis in cele mai mari demonstratii antiguvernamentale de la caderea comunismului

Sute de mii de oameni au iesit duminica in strada in Praga pentru a cere demisia premierului Andrej Babis, in cele mai mari demonstratii de strada de la Revolutia de catifea, prin care partidul comunist din Cehoslovacia a pierdut monopulul puterii, relateaza Reuters.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )