Libnet.ro
UNICEF

05:15

Munitia folosita la protestul din 10 august: Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti cumpara 850 de cartuse calibrul 38 mm cu efect iritant fumigen lacrimogen

Hotnews Hotnews,
 Munitia folosita la protestul din 10 august: Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti cumpara 850 de cartuse calibrul 38 mm cu efect iritant fumigen lacrimogen

Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a finalizat joi, 30 august, achizitia directa a 850 de cartuse calibrul 38 mm cu efect iritant fumigen lacrimogen I. ), contract cu o valoare fara TVA de 141. 950 lei peste 30. 500 euro), de la firma Terra Operations SRL, potrivit datelor din Sistemul electronic de achizitii publice. Cartusele de calibrul 38 mm cu efect iritant lacrimogen se afla pe lista munitiei neletale folosite de jandarmi la protestul din 10 august, conform datelor comunicate, in data de 16 august 2018, de Parchetul General. continuă pe Hotnews

Jurnalistii prezenti la protestul din 10 august, chemati la audieri. Peste 700 de plangeri penale dupa miting

763 este numarul plangerilor penale depuse la Parchet privind evenimentele din noaptea protestului din 10 august. Este anuntul facut chiar de Parchetul General. Informatia-bomba, insa, este ca procurorii.

Ancheta a procurorilor privind agresarea a 62 de jandarmi la protestul din 10 august

Procurorii efectueaza cercetari dupa ce 62 de jandarmi au spus ca au fost agresati la mitingul din 10 august, desi nu fiecare a depus plangere, fiind inregistrate mai multe sesizari colective, au precizat,.

62 de jandarmi sustin ca au fost agresati la protestul din 10 august

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 extinde ancheta in cazul violentelor fata de Jandarmerie de la protestul Diasporei. 62 de jandarmi au fost agresati la protestul de pe 10 august, dar nu toti au.

Gabriela Firea despre declaratiile facute de Speranta Cliseru privind ora la care a fost dat ordinul de interventie si protestul din 10 august: n general nu ma nconjur de oameni care mint / Cunosc anumite lucruri, dar nu pot sa le exprim public

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca lasa ancheta privind interventia Jandarmeriei la protestul de pe 10 august sa-si urmeze cursul si, desi sunt lucruri de spus, va face acest lucru intr-un cadru organizat, statutar, in PSD. in ceea ce priveste neconcordantele dintre declaratiile facute de prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, o apropiata a Gabrielei Firea, si reprezentantii Jandarmeriei legate de ora la care a fost dat ordinul de interventie la protestul Diasporei, primarul general a declarat ca in general se inconjoara de oameni care nu mint.

Laurentiu Cazan, cel care a coordonat interventia jandarmilor la protestul din 10 august, a fost promovat

Prim-adjunctul Laurentiu Cazan a devenit directorul Jandarmeriei Bucuresti, pe un mandat de sase luni. Cazan este chiar cel care a coordonat fortele de interventie la protestul de pe 10 august. Avand in.

Viorica Dancila, despreprotestul din 10 august: Atunci cand se fac acuzatii, acestea sa fie bazate pe probe

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Constanta, comentand declaratiile contradictorii ale autoritatilor cu privire la protestul din 10 august, ca nu doreste sa acuze sau sa absolve pe.

Gabriela Firea, despre protestele din 10 august: Primaria Generala nu da ordine jandarmilor sau prefectului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, miercuri, despremitingul din Piata Victoriei, din data de 10 august. Firea a precizat caPrimaria Generala nu da ordine jandarmilor sau.

Numarul jandarmilor care sustin ca au fost agresati la protestul din 10 august a ajuns la 62. Procurorii au reunit plangerile intr-un dosar

62 de jandarmi sustin ca au fost agresati la protestele din 10 august, desi nu fiecare a depus plangere. Asa sustin procurorii care ancheteaza incidentele violente de la mitingul diasporei. Fiind inregistrate mai multe sesizari colective reprezentantii parchetului au reunit cauzele intr-un singur dosar. in acelasi timp, la sfarsitul saptamanii trecute peste 700 de protestatari depusesera plangeri impotriva jandarmilor.

Gabriela Firea, despre declaratiile prefectului de Bucuresti privind evenimentele din 10 august: in general nu ma inconjur de oameni care mint

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a facut, marti, mai multe precizari privind evenimentele din 10 august de la mitingul diasporei. Aceasta a precizat ca in acest moment trebuie lasata ancheta sa isi urmeze.

Firea, despre mitingul din 10 august: Violentele au reprezentat un moment greu si delicat

Violentele din Piata Victoriei din 10 august au reprezentat un moment greu si delicat, sustine primarul Capitalei, Gabriela Firea, adaugand ca pentru un primar general nu este o fericire ca in oras sa se intample astfel de incidente, relateaza News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )