Libnet.ro
UNICEF

16:01

Muntii Apuseni in Lonely Planet, cel mai bun ghid de calatorii din lume. Sfaturi pentru drumetii, costuri, familii si cuplurile gay lesbian

Adevărul Adevărul,
Muntii Apuseni in Lonely Planet, cel mai bun ghid de calatorii din lume. Sfaturi pentru drumetii, costuri, familii si cuplurile gay lesbian

Frumusetea Muntilor Apuseni i-a convins si pe editorii Lonely Planet, cel mai bun ghid de calatorii din lume, care dedica un articol amplu acestei zone a Romaniei. continuă pe Adevărul

Muntii Apuseni in Lonley Planet, cel mai bun ghid de calatorii din lume. Sfaturi pentru drumetii, costuri, familii si cuplurile gay lesbian

Frumusetea Muntilor Apuseni i-a convins si pe editorii Lonely Planet, cel mai bun ghid de calatorii din lume, care dedica un articol amplu acestei zone a Romaniei.

Cum se prepara cel mai bun ceai de slabit

Daca nu ai fost multumit de ceaiurile din comert gata preparate pentru a te ajuta sa slabesti, incearca sa iti pregatesti singur acasa cel mai bun mix care sa te ajute in lupta cu kilogramele in plus.

Procesul consilierului juridic care si-a ucis cel mai bun prieten cu 27 de lovituri de cutit, amanat. Autorul a recunoscut ca pus la cale crima cu mult timp inainte

Vasile Stoica, in varsta de 38 de ani, consilier juridic in cadrul CET Craiova, si-a ucis cu 27 de lovituri de cutit cel mai bun prieten pe data de 17 august 2017. Criminalul si-a recunoscut vina in fata anchetatorilor si a fost trimis in judecata pentru omor calificat.

Cristiano Ronaldo, dupa ce a fost ales jucatorul anului in Portugalia: Nu exista altul mai bun decat mine

Cristiano Ronaldo a fost marele castigator al premiilor Quinas de Ouro, atacantul Realului fiind ales jucatorul anului in Portugalia. In stilu-i caracteristic, lusitanul a precizat dupa ce a primit distinctia: Nu exista altul mai bun decat mine.

Cel mai mare SSD din lume a atins pragul de 100TB

In urma cu ceva timp, din perspectiva capacitatii, cel mai mare SSD nu avea nici o sansa sa se apropie de cel mai mare hard disk. intre timp, rolurile s-au inversat. SSD-urile continua sa fie un mediu de stocare premium capabil de viteze foarte mari. in mod surprinzator insa, desi asociezi cele mai rapide modele [].

Catalina Bozianu (PMP): PSD, cel mai mare dezastru pentru invatamantul romanesc

Deputatul PMP de Prahova, Catalina Bozianu, sustine, intr-o declaratie politica, faptul ca PSD reprezinta cel mai mare dezastru pentru invatamantul romanesc. Bozianu critica afirmatia.

Grupul ArcelorMittal face demersuri sa preia cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE, scrie News. ro.

Grupul ArcelorMittal face demersuri pentru a prelua cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE.

Olanda este tara cu cel mai scump teren arabil din Uniunea Europeana

Olanda a avut in anul 2016 cele mai ridicat pret din Uniunea Europeana la achizitionarea unui hectar de teren arabil 63. 000 euro), in timp ce Romania este tara cu cel mai ieftin teren arabil in medie - 1. 958 euro), arata datele publicate de Eurostat, relateaza Agerpres.

Romania, tara cu cel mai ieftin teren arabil din Uniunea Europeana

Olanda a avut in anul 2016 cel mai ridicat pret din Uniunea Europeana la achizitionarea unui hectar de teren arabil 63. 000 euro), in timp ce Romania este tara cu cel mai ieftin teren arabil in medie - 1. 958 euro), arata datele publicate miercuri de Eurostat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )