Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mures: Fetita de 10 ani, ranita dupa ce a cazut dintr-un carusel; lantul s-a rupt

Hotnews Hotnews,
 Mures: Fetita de 10 ani, ranita dupa ce a cazut dintr-un carusel; lantul s-a rupt

O fetita in varsta de 10 ani a fost ranita, sambata, dupa ce a cazut dintr-un carusel, in timp ce se afla la o serbare campeneasca in comuna Cristesti, judetul Mures, scrie Mediafax. Copila a fost dusa la UPU Targu Mures. continuă pe Hotnews

O fetita de 10 ani a ajuns cu picioarele fracturate la spital dupa ce s-a rupt caruselul in care se afla

O fetita in varsta de 10 ani a fost ranita, sambata, dupa ce a cazut dintr-un carusel, la o petrecere organizata de Zilele comunei Cristesti, judetul Mures.

GATA! Silvia Chifiriuc RUPE TACEREA dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN! VESTEA i-a SOCAT pe toti

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata.

DUPA CE UN COPIL DE 10 ANI A ORBIT DE LA O JUCARIE CU LASER: ANPC a aplicat 115 sanctiuni in valoare de 527 de mii de lei

In urma informatiilor aparute in spatiul public referitoare la accidentul suferit de un copil de 10 ani care a orbit dupa ce s-a jucat cu o jucarie cu laser, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) s-a autosesizat cu privire la potentialul pericol al acestor dispozitive existente pe piata din Romania, demarand controale la nivelul intregii tari, transmite un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

EFECTELE CAZULUI CARACAL Apelurile la 112, pastrate timp de 10 ani in sistem

Proiectul de act normativ introduce obligativitatea inregistrarii in sistem si a utilizatorilor finali ai cartelelor prepay care au achizitionat si activat cartelele inainte de modificarea legislatiei * Stocarea informatiilor privind identificarea utilizatorului va fi facuta pentru 10 ani Prevederile proiectului de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 342008 privind organizarea si functionarea Sistemului national unic pentru apeluri de urgenta si a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 1112011 privind comunicatiile electronice, au iscat vii dispute in societatea civila. Principalele motive sunt regasite in art 51 al proiectului de act normativ care introduce dispozitii drastice cu privire la utilizatorii cartelelor telefonice prepay.

Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei T.A.T.A., acuzat ca si-a violat fiica de 10 ani

Unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai drepturilor familiei monoparentale a fost retinut noaptea trecuta pentru ca si-ar fi violat fiica de 10 de ani. Bogdan Draghici, cunoscut drept promotor al drepturilor.

Testul de sange care iti spune daca vei muri in urmatorii 10 ani

Un grup de cercetatori din Germania au dezvoltat un test de sange care ar putea prezice sansele pe care cineva le are sa moara in urmatorii zece ani, relateaza Daily Mail.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )