Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit actorul american James Avery.

România Liberă România Liberă,
A murit actorul american James Avery.

Actorul american James Avery, cunoscut pentru rolul unchiului Phil din serialul Printul din Bel Air, a murit marti, la varsta de 65 de ani, in California, a declarat purtatorul sau de cuvant, conform Mediafax. James Avery a murit din cauza unor complicatii aparute in urma unei operatii pe cord deschis, a declarat purtatorul sau de cuvant, Cynthia Snyder, pentru Associated Press, potrivit bbc. co. uk. Actorul era cunoscut pentru rolul Phil Banks din serialul de televiziune american Printul . continuă pe România Liberă

Actorul James Avery, cunoscut pentru rolul unchiului din Printul din Bel Air, a murit la 65 de ani

Actorul american James Avery, cunoscut pentru rolul unchiului Phil din serialul de televiziune de succes Printul din Bel Air, a murit marti, la varsta de 65 de ani, in California. James Avery a murit din cauza.

A murit actorul James Avery, cunoscut pentru rolul unchiului din Printul din Bel Air

Actorul american James Avery, cunoscut pentru rolul unchiului Phil din serialul de televiziune de succes Printul din Bel Air, a murit marti, la varsta de 65 de ani, in Glendale, California. James Avery a murit din cauza unor complicatii aparute in urma unei operatii pe cord deschis, a declarat purtatorul sau de cuvant, Cynthia Snyder, pentru Associated Press.

A murit actorul James Avery, cunoscut din serialul Printul din Bel-Air

Celebrul actor american, James Avery, cunoscut in special datorita rolului sau Unchiul Phil din serialul Printul din Bel-Air, a murit marti, la varsta de 65 de ani, scrie BBC.

Doliu la Hollywood: A murit James Avery, unchiul din serialul Printul din Bel Air

Actorul american James Avery, cunoscut pentru rolul unchiului Phil din serialul de televiziune de succes Printul din Bel Air, a murit marti, la varsta de 65 de ani, in Glendale, California, a declarat purtatorul.

A murit actorul american Joseph Ruskin

Actorul Joseph Ruskin, unul dintre membrii conducerii Sindicatului actorilor americani Screen Actors Guild, SAG), a murit la varsta de 89 de ani, din cauze naturale. Artistul a decedat la Centrul medical UCLA din.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )