Libnet.ro
UNICEF

01:05

A MURIT! Andreea Balan, RAPUSA DE SUFERINTA! Vestea a picat ca un trasnet

B1 B1,
A MURIT! Andreea Balan, RAPUSA DE SUFERINTA! Vestea a picat ca un trasnet

Veste trista pentru Andreea Balan. Darius Bala a murit. HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A iNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATA FENOMENAL! GALERIE FOTO) Tanarul de 18 ani a fost implicat, in luna. continuă pe B1

Andreea Balan tocmai a aflat tragica veste. Tanarul a murit in urma cu scurt timp. Cine era

In vara lui 2019, cand s-a produs nenorocirea, Andreea Balan a lansat un apel disperat pentru ca oamenii sa doneze sange pentru Darius. Acesta avusese un accident rutier foarte grav. Andreea Balan tocmai a aflat tragica veste Darius Bala, tanarul de 18 ani s-a ales cu rani grave dupa un accident violent. Din pacate, datorita .

Andreea Balan, amintiri dureroase din copilarie. Ce a sacrificat artista pentru cariera, inca de la 10 ani

Cantareata traieste in prezent o foarte frumoasa poveste de dragoste cu George Burcea, fiind si tatal fetitelor ei, Ella si Clara. A existat, insa, o vreme, cand lucrurile nu erau tocmai roz pentru indragita artista. Andreea Balan facea marturisiri dureroase despre anii copilariei, amintindu-si cu greu ce a insemnat pentru ea succesul acumulat si de .

De ce nu vrea Andreea Balan sa aiba angajati. Se ocupa singura pana si de contabilitate

Cantareata recunoaste ca atunci cand vine vorba de partea financiara, prefera sa nu aiba angajati. Andreea Balan si sotul ei, George Burcea, alaturi de cele doua fetite, au fost plecati la inceputul anului intr-o vacanta exotica. Aceasta a impartasit momentele inedite si cu internautii, prin diverse postari in mediul online. Totodata, destinatia aleasa de artista .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )