Libnet.ro
UNICEF

16:00

De ce a murit Cristina Topescu si cand a avut loc decesul. Primele informatii oferite de medicii legisti

Playtech Playtech,
De ce a murit Cristina Topescu si cand a avut loc decesul. Primele informatii oferite de medicii legisti

Cristina Topescu a murit in urma cu 15 zile, fiind gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni. Cauza decesului nu a fost inca stabilita cu exactitate de catre medicii legisti. Din primele date, fosta prezentatoare ar fi murit in somn, in urma unui infarct. De ce a murit Cristina Topescu si . continuă pe Playtech

A murit Cristina Topescu. Ce varsta avea fiica lui Cristian Topescu si cum au gasit-o politistii

Fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Din primele informatii, se pare ca in seara zilei de duminica, 12 ianuarie, Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa. Politistii au gasit-o pe Cristina Topescu in locuinta ei in aceasta seara, politistii de la .

Prima reactie a lui Stefan Banica Jr. dupa ce a murit Cristina Topescu. Ce a spus despre fosta lui iubita

Stefan Banica Jr. a primit cu durere vestea ca fosta jurnalista Cristina Topescu a murit. Artistul a postat un mesaj emotionant pe contul personal de Facebook, spunand despre femeia cu care a avut o relatie la inceptul anilor 90 ca a fost un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. Stefan Banica Jr.

Ce decizie a luat Antena 3, dupa ce CTP a dezvaluit cum a fost tratata Cristina Topescu cand lucra pentru trust

Dupa ce Cristian Tudor Popescu a criticat Antena 3 pentru reactiile pe care jurnalistii le-au oferit dupa moartea Cristinei Topescu, postul de televiziune la care a lucrat fosta prezentatoare a luat decizia de a afisa in alb si nebru toate fotografiile de pe site-ul de stiri, in semn de doliu. Antena 3 a schimbat afisarea .

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Jurnalista a fost gasita decedata in casa, dupa trei saptamani (VIDEO)

Doliu in lumea presei romanesti! Jurnalista Cristina Topescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu, s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Aceasta a fost gasita decedata in casa sa, dupa.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Care a fost ultimul mesaj postat pe Facebook de jurnalista (FOTO)

Romania a fost indoliata duminica seara de anuntul trecerii premature in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu. in varsta de 59 de ani, aceasta a fost gasita decedata in locuinta sa de politistii al.

A murit Cristina Topescu: prezentatoarea TV avea 59 de ani

Jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Topescu a fost gasita fara suflare in locuinta sa.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Ministrul de Interne: Echipa de criminalisti isi va face datoria cu minutiozitate si profesionalism. Luni cred ca vom putea sa aflam exact ce s-a intamplat (VIDEO)

Reputata jurnalista Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara in locuinta sa din Otopeni dupa ce autoritatile au fost alertate de o vecina care a afirmat ca nu o mai vazuse de trei.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Rares Bogdan: Un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si frumoasa (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca jurnalista Cristina Topescu a fost un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. in casa jurnalistei au fost gasiti si trei caini morti (VIDEO)

Jurnalista Cristina Topescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu, s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Aceasta a fost gasita decedata in casa sa, dupa ce o vecina a alertat autoritatile,.

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevarat Cristina Topescu

Cristina Topescu a avut o viata ca un carusel. S-a razvratit impotriva regimului comunist si a trait intens orice moment. A fost unul dintre liderii generatiei sale si si-a lasat amprenta asupra proiectelor in care s-a implicat. Era un profesioniste desavarsit si o mare iubitoare de animale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )