Libnet.ro
UNICEF

14:00

A murit Dan Petrescu, fostul arbitru international

B1 B1,
A murit Dan Petrescu, fostul arbitru international

Dan Petrescu, fost arbitru, ex-presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor si fost vicepresedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a decedat la varsta de 75 de ani. Cauza decesului: tumoare la. continuă pe B1

Doliu in fotbalul romanesc: A murit Dan Petrescu! Era intr-o stare neoperabila!

Fostul mare arbitru, in varsta de 75 de ani, s-a stins in aceasta dimineata, iar un apropiat a povestit cum s-a produs tragedia.

A murit Dan Petrescu, fost arbitru international si presedinte al CCA

Dan Petrescu, fost arbitru international si presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a murit la varsta de 75 de ani, dupa cum informeaza site-ul oficial al FRF.

Doliu in fotbalul romanesc. A murit fostul presedinte al CCA, Dan Petrescu

Dan Petrescu, fost arbitru, presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor si vicepresedinte al Federa.

Loviti din plin de coronavirus: Alte cinci cazuri pozitive in lotul campioanei CFR Cluj - Pe cine nu se mai poate baza Dan Petrescu

Din pacate pentru CFR Cluj, cazul lui Adrian Paun nu a fost unul singular, alte cinci persoane din cadrul gruparii de Liga 1 fiind depistate pozitiv la Covid-19.

Cum au murit, de fapt, aztecii. Misterul a fost elucidat

Conform unor estimari, aztecii erau 25 de milioane de oameni, insa un secol mai tarziu, mai ramasesera doar un milion. Astfel, moartea acestor indigeni americani dupa invaziile europene inseamna una dintre marile tragedii, dar si enigme ale epocii moderne. Cum au murit, de fapt, aztecii Cel putin 80% din populatia bastinasa din zona centrala a .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )