Libnet.ro
UNICEF

21:00

A MURIT! DOLIU IMENS la PRO TV! Toata ROMANIA o IUBEA! VESTEA MORTII a SOCAT toata TARA

B1 B1,
A MURIT! DOLIU IMENS la PRO TV! Toata ROMANIA o IUBEA! VESTEA MORTII a SOCAT toata TARA

Au trecut 3 luni de cand Emma Neagu, tanara de doar 15ani carea aparut la show-ulRomanii au talent si a lasat pe toata lumea cu lacrimi in ochi, a incetat. continuă pe B1

DOLIU la PRO TV! A MURIT! O IUBEA toata TARA! ROMANIA, in stare de SOC, la aflarea VESTII!

Multe lacrimi au curs la aflarea vestii triste despre moartea concurentei din cadrul unei emisiuni concurs de la PRO TV! PROFETIA ANULUI: CARMEN HARRA DEZVALUIE CINE VA FI VIITORUL PRESEDINTE AL TARII! NIMENI.

A MURIT BALAN! VESTEA MORTII A SOCAT toata Romania! INFORMATIA a fost deja CONFIRMATA!

Un cardiolog din Sibiu al Serviciului Judetean de Urgente din Sibiu murit in timpul unei excursii, la aproximativ o saptamana dupa ce alt medic, din Bihor, a murit in timpul garzii, relateaza Ziarul.

A MURIT JEAN! Toata Romania, in DOLIU!

Lacrimi in Romania! Parintele Jean Boboc, decanul Centrului Dumitru Staniloae a incetat din viata! Anuntul trist a fost facut de parintele Razvan Ionescu.

NADIA A MURIT intr-un GROAZNIC ACCIDENT! STIREA care A iNGROZIT toata Romania

Momente de cumpana in familia Nadiei Comaneci! Sotul ei a primit, in urma cu mai multi ani, un apel telefonic de la o celebra publicatie internationala care il informa de moartea ei.

ADIO, MAESTRE pentru totdeauna! Vestea MORTII a fost CONFIRMATA! Toata Romania, in LACRIMI!

Pavel Chihaia a murit, marti 18, iunie, la varsta de 97 de ani. N-O SA iTI VINA SA CREZI CUM ARATA MIHAELA RADULESCU CAND ERA GRASA! FOTO) Pavel Chihaia a fost un scriitor de origine romana. El s-a.

Alex Dima, reporterul Pro TV invitat de Dragnea la baie, dezvaluie ce se intampla la Penitenciarul Rahova FOTO

Alex Dima, reporterul Pro Tv, pe care Liviu Dragnea il invita ironic in baie sa-i acorde un interviu, a trecut recent pe langa penitenciarul Rahova. Acolo este incarcerat fostul lider al PSD, dupa condamnarea de trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, primita in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului. Alex Dima, reporterul .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2988 seconds )