Libnet.ro
UNICEF

09:31

A MURIT! DOLIU la PRO TV! VESTEA care a iNTRISTAT toata Romania!

B1 B1,
A MURIT! DOLIU la PRO TV! VESTEA care a iNTRISTAT toata Romania!

A trecut o luna de cand Emma Neagu, tanara de doar 15ani carea aparut la show-ulRomanii au talent si a lasat pe toata lumea cu lacrimi in ochi, a incetat. continuă pe B1

NADIA A MURIT intr-un GROAZNIC ACCIDENT!. VESTEA care A SOCAT toata Romania

Momente de cumpana in familia Nadiei Comaneci! DOLIU LA PRO TV! ANUNT SOC DESPRE PAVEL BARTOS! DIN PACATE, ACUM TOTUL SE CONFIRMA!IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI GALERIE FOTO) Sotul ei a primit, in urma.

DOLIU la PRO TV! A MURIT! Este o mare PIERDERE pentru noi! ROMANIA, iN LACRIMI

A trecut o luna de cand Emma Neagu, tanara de doar 15ani carea aparut la show-ulRomanii au talent si a lasat pe toata lumea cu lacrimi in ochi, a incetat.

Cine a castigat Canta Acum cu Mine, la PRO TV. A plecat acasa cu 50.000 de euro

Primul sezon al show-ului Canta acum cu mine, de la Pro TV, s-a incheiat. Castigatorul a plecat acasa cu suma de 50. 000 de euro. Ludmila Danliceac este castigatoarea primului sezon al show-ului Canta acum cu mine. Tanara in varsta de 22 de ani a primit un premiu de 50. 000 de euro. Ea a interpretat celebrele [] .

Andreea Esca, alaturi de Selly, in campania E.U. YES la VOT, pe 26 Mai! Mesajul vedetei PRO TV

Andreea Esca si Selly, cel mai cunoscut vlogger din Romania, s-au implicat in campania de promovare a mersului la vot la alegerile europarlamentare. Cele doua vedete te indeamna sa mergi si tu la vot pentru ca spre binele tau si al copiilor tai, daca-i ai. Dupa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, mai multe vedete [] .

Profetia care iNGROZESTE toata Romania! Baba Vanga: Totul se va adeveri

Baba Vanga, clarvazatoarea oarba din Bulgaria, care a uimit lumea prin prezicerile ei, a lasat scris o intamplare ce urma sa aiba loc in Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )