Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit Emanuel Isopescu. Fostul prezentator TV avea 75 de ani

Adevărul Adevărul,
A murit Emanuel Isopescu. Fostul prezentator TV avea 75 de ani

Fostul prezentator Emanuel Isopescu, in varsta de 75 de ani, a decedat. Anuntul a fost facut de fiica acestuia pe pagina personala de Facebook. Dreptii cu dreptii, viii cu viii 3. 2020 Tatuca, ramas bun, a scris Ioana Isopescu. continuă pe Adevărul

A murit Emanuel Isopescu. Cunoscutul jurnalist avea 75 de ani

Cunoscutul jurnalist Emanuel Isopescu a murit, la varsta de 75 de ani. Anuntul mortii sale a fost facut de fiica sa pe pagina sa de Facebook. Dreptii cu dreptii, viii cu viii 3. 2020 Tatuca, ramas bun, a scris Ioana Isopescu, pe Facebook.

A murit Emanuel Isopescu, fostul prezentator tv Anuntul a fost facut de fiica sa

Fostul prezentator Emanuel Isopescu, in varsta de 75 de ani, a decedat, a anuntat fiica acestuia pe pagina ei de Facebook. in 2011, Isopescu a suferit o operatie dificila la inima si acuza mai multe probleme medicale. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad si tovaras de tenis de masa. Ramas bun, Sefule, multumesc frumos pentru tot!, a scris Emil Hossu-Longin pe Facebook.

Emanuel Isopescu a murit. Fostul prezentator tv avea 75 de ani. Ce boala luase din spital

A murit Emanuel Isopescu. Fostul prezentator TV avea 75 de ani, iar anuntul mortii a fost facut de catre fiica sa, pe pagina personala de Facebook. A murit Emanuel Isopescu. Celebrul jurnalist avea 75 de ani. Ce boala a luat din spital Celebrul prezentator TV Emanuel Isopescu s-a stins din viata la varsta de 75 .

Cine a fost jurnalistul Emanuel Isopescu. Ce boli grave i-au curmat cariera in TV

Nu se poate sa nu fi auzit macar o data de jurnalistul Emanuel Isopescu. Acesta a decedat, ieri, la varsta de 74 de ani, dupa o lunga perioada de suferinta. Anuntul mortii a fost facut de fiica acestuia, Ioana Isopescu, care a scris un mesaj de ramas bun pe retelele sociale. Ce boala i-a curmat .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )