Libnet.ro
UNICEF

01:05

A MURIT! Familia CIOBANU, in DOLIU! TRAGEDIE IMENSA in muzica POPULARA!

B1 B1,
A MURIT! Familia CIOBANU, in DOLIU! TRAGEDIE IMENSA in muzica POPULARA!

Din pacate, muzica populara e in doliu! indragita artista de muzica populara Brandusa Covalciuc Ciobanutrece prin momente extrem de dificile. Dupa o lunga suferinta, sotul ei s-a stins din. continuă pe B1

Din pacate, o veste trista! Este vorba despre o celebra interpreta de muzica populara. A plecat pe drumul cel fara intoarcere (FOTO)

Sotul interpretei de muzica populara Brandusa Covalciuc Ciobanu, Cristinel Ciobanu, s-a stins din viata. Anuntul trist a fost facut de artista, pe pagina sa de Facebook. Dumnezeu a hotarat ca dragul.

A murit Camelia Argint, interpreta de muzica populara si profesoara de canto

Interpreta de muzica populara si profesoara de canto la Scoala Populara de Arta din Targu-Jiu, Camelia Argint, a murit la varsta de 54 de ani, dupa ce ar fi suferit un infarct, transmite corespondentul.

Vestea a picat ca un TRASNET! Interpreta de muzica populara a MURIT SUBIT! A facut INFARCT...

O veste tragica vine dinspre lumea muzicii populare! Camelia Argint, o cunoscuta interpreta de muzica populara, a murit sambata. Nimeni nu se astepta la teribila veste, care a picat ca uh trasnet,.

Veste INCENDIARA din muzica populara! BENONE SINULESCU si IRINA LOGHIN au dat cartile pe fata despre RELATIA lor: Ni s-a suit la cap!

Dezvaluiri incendiare in muzica populara! Benone Sinulescu a transat, in sfarsit, speculatiile despre posibila poveste de iubire cu o alta interpreta indragita din Romania, Irina Loghin, relateaza.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )