Libnet.ro
UNICEF

17:45

A murit fostul consilier al Vioricai Dancila

Antena3 Antena3,
A murit fostul consilier al Vioricai Dancila

Un fost consilier al fostului premier Viorica Dancila a incetat din viata. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Decizia Vioricai Dancila sa candideze la prezidentiale a fost gresita

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara, decizia Vioricai Dancila a de a candida la alegerile prezidentiale a fost o greseala, precizand ca existau alte variante mult mai.

Ciolacu, despre candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale: A fost o decizie proasta. Cateodata devii prizonierul santului pe care il sapi. Toti sapam

Presedintele interimar al PSD Marce Ciolacu spune ca a fost o greseala si o decizie proasta candidatura Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale. El a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca daca exista un candidat comun cu ALDE sansele erau altele, dar PSD nu a reusit sa treaca peste orgoliul de a avea candidat.

Nu mai contenesc DRAMELE in familia Dancila! O noua TRAGEDIE in decurs de cateva ore: A MURIT si omul de baza al fostului premier

Tragediile se tin lant in jurul Vioricai Dancila. O a doua persoana apropiata a fostei sefe PSD a murit. Dupa ce matusa sa, singura din partea mamei, a incetat din viata marti dimineata, cateva ore.

DOLIU in POLITICA! Din pacate, A MURIT... LACRIMI pentru VIORICA DANCILA!

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, este in doliu. CUTREMUR MONDEN! VALENTINA PELINEL SI VALENTINA PELINEL AU FACUT ANUNTUL, DUPA UN AN DE CASNICIE! E BOMBA ANULUI Matusa sa, singura din partea.

CUTREMUR iN PSD! Numele Vioricai Dancila si al lui Razvan Cuc, in dosarul SPAGILOR DE LA ARAD: Numiri politice chiar si pentru necalificati. Taxa la partid, 5.000 EURO

Nume grele in dosarul dosarul spagilor de la PSD Arad, in care sunt urmariti penal presedintele PSD Arad, Dorel Caprar, si parlamentarii Florin Tripa si Ioan Chisalita, in timp ce au fost retinuti opt.

Accident cumplit pe DN 7. O persoana a murit si alte patru au fost grav ranite dupa ce soferul a intrat cu masina intr-un autotren

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, una suferind leziuni grave, dupa ce un sofer a intrat, luni dimineata, cu autoturismul intr-un autotren oprit in afara partii carosabile, pe DN 7 Pitesti - Ramnicu Valcea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )