Libnet.ro
UNICEF

07:45

A murit Grumpy Cat! Cea mai cunoscuta pisica de pe internet avea doar sapte ani

Antena3 Antena3,
A murit Grumpy Cat! Cea mai cunoscuta pisica de pe internet avea doar sapte ani

Cea mai cunoscuta pisica din lume a murit. Grumpy Cat, devenita celebra datorita fetei sale, avea doar sapte ani. Anuntul a fost facut pe Instagram de stapanii felinei. Animalul, care avea. continuă pe Antena3

TRAGEDIE! Cea mai celebra pisica din lume a murit. Mii de fani, in lacrimi... (FOTO)

Grumpy Cat, cea mai faimoasa pisica din mediul online datorita expresiei morocanoase pe care o afisa, a murit. Aceasta suferea de o infectie a tractului urinar. Foto: Instagram Tardar Sauce, pe numele.

TRAGEDIE! Cea mai celebra pisica din lume a murit. Milioane de fani, in lacrimi... (FOTO)

Grumpy Cat, cea mai faimoasa pisica din mediul online datorita expresiei morocanoase pe care o afisa, a murit. Aceasta suferea de o infectie a tractului urinar. Foto: Instagram Tardar Sauce, pe numele.

A murit Grumpy Cat, una dintre cele mai celebre pisici din lume

Grumpy Cat, una dintre cele mai celebre pisici din lume, gratie numeroaselor sale fotografii morocanoase publicate pe internet, a murit la varsta de 7 ani, a anuntat, vineri, proprietara acesteia intr-un comunicat, potrivit BBC, citat de Mediafax.

Cea mai celebra pisica din lume a murit. Grumpy Cat a pus pe jar presa din afara

Grumpy Cat, probabil cea mai celebra pisica din lume, a murit la varsta de 7 ani. Anuntul a fost facut de proprietara ei pe retelele de socializare. Pisica morocanoasa a devenit celebra in urma fotografiilor amuzante publicate pe internet. Suntem profund indurerati sa anuntam pierderea iubitei noastre Grumpy Cat. in ciuda faptului ca a fost [] .

A murit Grumpy Cat: care este cauza decesului

Grumpy Cat, senzatia pisiceasca de pe Internet, a murit la varsta de sapte ani. Celebra in special datorita aspectului sau mereu morocanos, Grumpy avea peste 2,4 milioane de fani pe Instagram si o avere estimata la peste 100 de milioane de dolari.

Grumpy Cat, una din cele mai iubite pisici de pe internet, a murit

Una din cele mai iubite feline ale internetului, Grumpy Cat, a murit in urma complicatiilor cauzate de o infectie urinara. Daca ai fost pe internet in ultimul deceniu, e imposibil sa nu fi.

Jandarmerita de aur. Cine este cea mai buna tragatoare din Ministerul de interne

O jandarmerita din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj a cucerit medalia de aur la faza nationala a Campionatului de Tir al Ministerului Afacerilor Interne. in plus, tanara in varsta de 30 de ani a reusit ca alaturi de colegii sai din tara sa aduca echipa Jandarmeriei Romane pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Ce se intampla daca iti lasi telefonul la iNCARCAT toata noaptea. Cea mai mare GRESEALA!

Daca te numeri printre cei care isi lasa telefonul la incarcat noaptea, dupa ce te bagi in pat, faci cea mai mare greseala.

Sondaj: institutiile in care romanii au cea mai mare incredere. Ce ii nemultumeste pe romani

Romanii si-au cam pierdut increderea in clasa politica, dar asta nu inseamna ca nu exista si institutii care sunt vazute cu ochi buni. Multi romani sunt sceptici cu privire la viitorul tarii si considera ca Romania merge intr-o directie gresita. Totusi, norii nu sunt atat de negri si inca mai exista institutii in care romanii [] .

Cea mai mare ferma din Europa Agricost isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )