Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un om a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, dupa ce un microbuz s-a rasturnat langa Brasov

România Liberă România Liberă,
Un om a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, dupa ce un microbuz s-a rasturnat langa Brasov

Un om a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, in urma unui accident rutier produs pe DN13 Brasov-Sighisoara, dupa ce un microbuz in care se aflau opt persoane s-a rasturnat, informeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, Ciprian Sfreja. continuă pe România Liberă

Un opt a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, dupa ce un microbuz s-a rasturnat langa Brasov

Un om a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, in urma unui accident rutier produs pe DN13 Brasov-Sighisoara, dupa ce un microbuz in care se aflau opt persoane s-a rasturnat, informeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, Ciprian Sfreja.

Microbuz plin cu pasageri, implicat intr-un accident pe DN 13; o persoana a murit, alte doua au fost ranite

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui accident produs pr Drumul National 13, in judetul Brasov. In accident au fost implicate un TIR si un microbuz in care se aflau opt pasageri.

Atac armat la o scoala din Moscova. Cel putin patru persoane au fost ranite, dupa ce un adolescent de 15 ani a inceput sa traga focuri de arma si a lansat mai multe grenade fumigene

Oficialii rusi au anuntat ca cel putin patru persoane au fost ranite marti dimineata, dupa ce un adolescent a inceput sa traga focuri de arma si a lansat mai multe grenade fumigene intr-o.

FOTO VIDEO O masina a explodat, la Kiev. O persoana a murit, trei au fost ranite

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, dupa ce o masina a explodat la Kiev.

Doua persoane au fost arestate in Franta dupa ce politistii au gasit in apartamentul lor materiale explozive

Doua persoane au fost arestate miercuri dupa ce politia a gasit componente care pot fi folosite pentru a fabrica dispozitive explozive, in timpul uneor perchezititii la un apartament din sudul Parisului, au spus surse politienesti si judiciare, relateaza Reuters.

VIDEO Patru persoane au fost ranite, intr-o scoala din Rusia, dupa ce un adolescent a deschis focul cu o arma cu aer comprimat

Cel putin patru persoane au fost ranite, marti, intr-o scoala din Rusia, dupa ce un adolescent a inceput sa traga focuri de arma si a lansat mai multe grenade fumigene.

Ilfov: O persoana a fost ranita dupa ce un service auto a luat foc

Pompierii intervin, vineri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un service auto din comuna Branesti, judetul Ilfov, in urma caruia un barbat a fost ranit si doua masini din interior ard in totalitate, relateaza News. ro.

Esec in lumea medicinei. Un tratament revolutionar impotriva cancerului a fost oprit dupa ce a provocat decesul unui pacient

Tratamentul dezvoltat de compania franceza Cellectis, numit CAR-T, a fost oprit de organizatia Food and Drug Administration a Statelor Unite dupa ce primul pacient caruia i s-a administrat acest tratament a.

A aflat ca fiica ei de 12 ani a fost violata, dupa ce i-a citit jurnalul

O femeie din Michigan a aflat ca fiica ei, in varsta de 12 ani, a fost violata de un tanar de 18 ani, potrivit Daily Mail. Mama copilei a aflat acest lucru dupa ce i-a citit jurnalul. Imediat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1934 seconds )