Libnet.ro
UNICEF

23:15

A MURIT in iNCHISOARE! Barbatul care anul trecut a OMORAT o romanca a fost gasit fara suflare (VIDEO)

B1 B1,
A MURIT in iNCHISOARE! Barbatul care anul trecut a OMORAT o romanca a fost gasit fara suflare (VIDEO)

Soarta a facut dreptate. Italianul care a ucis cu bestialitate, in noiembrie 2018, o romanca a murit in inchisoare. Gimino Chirichella, 48 de ani, a decedat vineri, anunta presa. continuă pe B1

A MURIT in iNCHISOARE! Barbatul care anul trecut a OMORT o romanca a fost gasit fara suflare (VIDEO)

Soarta a facut dreptate. Italianul care a ucis cu bestialitate, in noiembrie 2018, o romanca a murit in inchisoare. Gimino Chirichella, 48 de ani, a decedat vineri, anunta presa.

A murit in inchisoare barbatul care anul trecut a ingrozit Italia dupa ce i-a dat foc sotiei sale de nationalitate romana

Criminalul care, in noiembrie 2018, a lasat fara mama trei copii, a murit in inchisoare vineri, 15 februarie, anunta presa italiana. Cazul mortii romancei a ingrozit Italia in noiembrie 2018.

Industria romaneasca a crescut cu 3,5% anul trecut

Industria, sector care reprezinta aproape un sfert din economia romaneasca, a inregistrat anul trecut o crestere a productiei cu 3,5%, serie bruta, fata de anul anterior, un avans de peste doua ori mai mic decat in 2017, cand a crescut cu 8,2%.

AJUNGAND LA 15,13 MILIARDE EURO, ANUL TRECUT Deficitul balantei comerciale s-a adancit cu peste 2,17 miliarde euro

Deficitul balantei comerciale s-a adancit cu peste 2,17 miliarde euro anul trecut, ajungand la 15,13 miliarde euro, in conditiile in care exporturile au insumat 67,732 miliarde de euro, iar importurile - 82,865 miliarde euro, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Profitul Romgaz a scazut cu 22% anul trecut

Producatorul de gaze Romgaz, companie de stat, a obtinut anul trecut un profit net de 1,4 miliarde de lei, in scadere cu 22% fata de anul precedent, a declarat, vineri, Andrei Boban, directorul economic al companiei, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

Sectorul constructiilor a scazut anul trecut cu 4,1%

Lucrarile de constructii au inregistrat anul trecut o scadere de 4,1%, pe serie bruta, fata de anul anterior, potrivit datelor publicate vineri de Institutul National de Statistica INS). in 2017, volumul lucrarilor de constructii a scazut pe total, ca serie bruta, cu 5,4%.

PETRE DAEA: Pesta porcina africana a costat mult anul trecut

Pesta porcina africana a costat mult anul trecut, din punct de vedere bugetar, si nu stiu cat va costa anul acesta, insa acest lucru a fost atenuat, pentru ca am primit de la Uniunea Europeana un sprijin de 34 de milioane de euro, a declarat, astazi, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, in comisiile reunite pentru buget, finante si banci din Parlament.

INS: Economia tarii noastre a crescut anul trecut cu 4,1%

Economia romaneasca a crescut anul trecut 4,1%, serie bruta, fata de 2017, arata primele estimari publicate joi de Institutul National de Statistica INS). in noiembrie, Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNSP) a redus de la 5,5% la 4,5% estimarea privind cresterea produsului intern brut in 2018.

AJUNGAND LA 9,42 MILIARDE EURO Deficitul de cont curent s-a adancit, anul trecut, cu aproape 60%

Deficitul de cont curent s-a adancit, anul trecut, cu 57,7%, inregistrand o valoare de circa 9,42 miliarde euro, comparativ cu 5,97 miliarde euro - deficitul balantei de plati din 2017, conform datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Electrica va investi in reteaua de distributie mai putin decat anul trecut

Electrica si-a propus pentru acest an realizarea unui nivel de investitii de 608 milioane de lei in total in reteaua de distributie, cu 35% mai putin decat anul trecut, dar cu aproximativ 43% mai mult decat obligatia impusa de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )