Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit jurnalistul care a realizat celebra fotografie cu protestatarul din Piata Tiananmen

Adevărul Adevărul,
A murit jurnalistul care a realizat celebra fotografie cu protestatarul din Piata Tiananmen

Charlie Cole, unul dintre fotografii care au captat pe film imaginea barbatului care a stat in fata unei coloane de tancuri in timpul protestelor din Piata Tiananmen, a murit la varsta de 64 de ani, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

Jurnalistul Charlie Cole, care a realizat celebra fotografie Omul din Piata Tiananmen, a decedat

Charlie Cole, unul dintre fotojurnalistii care a realizat celebra imagine Omul din Piata Tiananmen in timpul protestelor din China din anul 1989, a decedat la varsta de 64 de ani, informeaza site-ul postului BBC News, citat de Mediafax.

DOLIU IMENS printre jurnalisti: A MURIT Charlie Cole, cel care a realizat celebra fotografie Omul din Piata Tiananmen (FOTO)

Charlie Cole, unul dintre fotojurnalistii care au captat pe film imaginea barbatului ce a stat in fata unei coloane de tancuri in timpul protestelor din Piata Tiananmen, s-a stins din viata la varsta de 64 de an.

Cel putin 11 persoane au murit intr-un incendiu la un spital din Rio de Janeiro

Cel putin 11 persoane au murit intr-un incendiu la un spital din orasul Rio de Janeiro din Brazilia,.

Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva... (FOTO)

Andreea Marin se poate lauda cu o silueta de invidiat la cei 44 de ani ai sai. Vedeta a dezvaluit ca unul dintre secretele sale este dieta raw vegana pe care o tine uneori. Asta pentru ca nu poate renunta.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )