Libnet.ro
UNICEF

01:05

De murit o sa mori spurcat! Un fost primar PSD il jigneste pe Victor Rebengiuc (FOTO)

B1 B1,
De murit o sa mori spurcat! Un fost primar PSD il jigneste pe Victor Rebengiuc (FOTO)

In urma cu ceva timp, actorul Victor Rebengiuc a declarat ca desi spera ca va scapa de comunism, din pacate, dupa atatia ani, tara a ramas tot acolo, facand referire la felul de guvernare al. continuă pe B1

Un fost primar PSD, injurii la adresa actorului Victor Rebengiuc: De murit o sa mori spurcat

O declaratie facuta de actorul Victor Rebengiuc in care critica guvernarea actuala a PSD, comparand-o cu regimul comunist, a starnit revolta unui fost primar PSD, Nicoale Matei, care a tinut sa-si arate supararea printr-un cometariu injurios la adresa actorului. Nicolae Matei nu este deloc insa usa de biserica, fiind judecat de DNA pentru savarsirea unui prejudiciu de peste 4,5 milioane de euro.

Un fost primar PSD, vorbe grele la adresa lui Victor Rebengiuc. Cum este jignit actorul

In urma cu ceva timp, actorul Victor Rebengiuc a declarat ca desi spera ca va scapa de comunism, din pacate, dupa atatia ani, tara a ramas tot acolo, facand referire la felul de guvernare al.

Ex-primarul din Navodari, mesaj pentru Victor Rebengiuc: O sa mori spurcat de ce limbi in c*r dai la Sistem

Nicolae Matei, ex-primar PSD al orasului Navodari si ex-presedinte al Asociatiei Oraselor din Romania, i-a adresat un mesaj dur lui Victor Rebengiuc.

Perchezitii la locuinta unui primar de langa Timisoara. Vizat de ancheta este si un fost primar, inchis in trecut pentru conducere fara permis

Procurorii DNA Timisoara au descins marti dimineata la mai multe adrese de langa Timisoara. Vizati de ancheta sunt un actual si un fost primar din Timis.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )