Libnet.ro
UNICEF

17:45

A murit Neagu Djuvara.Istoricul avea 101 ani

Adevărul Adevărul,
A murit Neagu Djuvara.Istoricul avea 101 ani

Istoricul si filosoful Neagu Djuvara a murit joi, la varsta de 101 ani, informeaza Televiziunea Romana. Unul dintre cei mai expresivi urmasi ai aristocratiei romanesti, Djuvara a fost una dintre personalitatile postdecembriste care a vorbit cel mai mult, mai bine si cu patos autentic despre Romania si blazonul ei. Djuvara a fost internat la Centrul Medical Victor Babes din Capitala, au confirmat surse apropiate familiei pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Istoricul Neagu Djuvara a murit la varsta de 101 ani

Istoricul Neagu Djuvara a murit joi, la varsta de 101 ani. Istoric, diplomat, filozof, jurnalist si romancier, Neagu Djuvara se nascuse la 18 august 1916, la Bucuresti, intr-o familie aristocrata de origine aromana, potrivit Hotnews .

ULTIMA ORA Istoricul Neagu Djuvara a murit la varsta de 101 ani

Istoricul Neagu Djuvara a murit joi, la varsta de 101 ani. Unul dintre cei mai importanti istorici romani ai secolului XX, diplomat, filozof, jurnalist si romancier, Neagu Djuvara se nascuse la 18 august 1916, la Bucuresti, intr-o familie aristocrata de origine aromana. In perioada comunista, Neagu Djuvara si-a petrecut zeci de ani in exil, el revenind in tara dupa decembrie 1989.

Istoricul Neagu Djuvara a murit la varsta de 101 ani

Istoricul Neagu Djuvara a murit, joi, la varsta de 101 ani. Unul dintre cei mai importanti istorici romani ai secolului XX, diplomat, filozof, jurnalist si romancier, Neagu Djuvara s-a nascut la 18 august 1916, la Bucuresti, intr-o familie aristocrata de origine aromana. In perioada comunista, Neagu Djuvara si-a petrecut zeci de ani in exil, el revenind in tara dupa decembrie 1989.

Neagu Djuvara a incetat din viata. Fostul istoric si diplomat roman avea 101 ani

Istoricul Neagu Djuvara a incetat din viata. Revenim cu detalii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )