Libnet.ro
UNICEF

19:45

A murit primul premier necomunist din Europa de Est, polonezul Tadeusz Mazowiecki

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A murit primul premier necomunist din Europa de Est, polonezul Tadeusz Mazowiecki

Polonezul Tadeusz Mazowiecki, primul sef de Guvern necomunist din Europa de Est, a decedat luni la Varsovia, la varsta de 86 de ani, a anuntat de presa catolica KAI, citata de AFP. continuă pe Wall-Street Ro

A MURIT primul premier necomunist din Europa de Est, polonezul Tadeusz Mazowiecki.

Polonezul Tadeusz Mazowiecki, primul sef de Guvern necomunist din Europa de Est, a murit, luni, la Varsovia, la varsta de 86 de ani, transmite Mediafax. A fost unul dintre parintii libertatii si independentei poloneze, dupa 50 de ani de comunism, a declarat pentru postul de radio TOK FM ministrul de Externe Radoslaw Sikorski. Tadeusz Mazowiecki s-a nascut la 18 aprilie 1927 si a fost un scriitor, ziarist, filantrop si om politic de orientare crestin-democrata din Polonia. Mazowiecki a fost .

A fost unul dintre parintii libertatii poloneze. A murit primul premier necomunist din Europa de Est

Primul sef de Guvern necomunist din Europa de Est, polonezul Tadeusz Mazowiecki, a murit luni la Varsovia, la varsta de 86 de ani, relateaza AFP. A fost unul dintre parintii libertatii si independentei.

A murit una dintre marile personalitati politice ale secolului XX, Tadeusz Mazowiecki, primul lider necomunist al unei tari est-europene

Polonezul Tadeusz Mazowiecki, primul sef de Guvern necomunist din Europa de Est, a decedat luni intr-un spital de la Varsovia, la varsta de 86 de ani, au anuntat rudele, relateaza AFP.

How to Web 2013: care sunt cele mai bune startup-uri din Europa de Est? Finalistele de la Startup Spotlight

Startup-urile finaliste la competitia Startup Spotlight, desfasurata in cadrul How to Web 2013 Bucuresti au fost stabilite. Cele 32 echipe vin din Romania, dar si din alte tari.

Oscilatii pe bursele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat vineri, in conditiile in care unele companii au raportat rezultate dezamagitoare, iar altele - peste asteptari.

Cele mai ciudate alegeri din Europa.

La alegerile parlamentare din Cehia de sambata, castigatorii social-democrati au pierdut voturi fata de ultimul scrutin, fiind urmati de populisti si comunisti, in vreme ce dreapta, castigatoare in 2010, abia s-a salvat. In Georgia, nici unul dintre cei mai puternici oameni care s-au confruntat la alegerile prezidentiale de ieri presedintele Mihail Saakasvili si premierul Bidzina Ivanisvili nu a candidat in cadrul scrutinului, ambii preferand sa trimita oameni de paie. Daca .

MANOWAR anunta primul festival outdoor din 2014.

MANOWAR a anuntat faptul ca va fi cap de afis la MAGIC CIRCLE FESTIVAL 2014, eveniment ce va avea loc pe 25 si 26 iulie 2014, la Suvilahti Open Air, din Helsinki, Finlanda. Acesta va fi primul MAGIC CIRCLE FESTIVAL organizat vreodata in Finlanda. Onorand comunitatea mondiala de fani ai trupei MANOWAR, festivalul are loc in tari diferite, iar pana acum a mai avut editii in Germania si Slovenia. La acestea au luat parte spectatori din peste 35 de tari. Suntem incantati sa aducem MAGIC .

Imagini CUTREMURATOARE care au adus BLESTEMUL asupra celei mai puternice tari din Europa. Rasa asta NU trebuie lasata sa TRAIASCA

Bergen-Belsen a fost unul dintre lagarele de concentrare naziste din Saxonia Inferioara, in nord-vestul Germaniei. Initial, tabara a fost o baza pentru prizonierii de razboi. La ordinul lui Heinrich Himmler,.

Imagini CUTREMURATOARE care au adus BLESTEMUL asupra celei mai puternice tari din Europa

Bergen-Belsen a fost unul dintre lagarele de concentrare naziste din Saxonia Inferioara, in nord-vestul Germaniei. Initial, tabara a fost o baza pentru prizonierii de razboi. La ordinul lui Heinrich Himmler,.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )