Libnet.ro
UNICEF

11:45

A murit scriitorul Tudor Opris

Adevărul Adevărul,
A murit scriitorul Tudor Opris

Unul dintre cei mai prolifici si respectati scriitori din Romania s-a stins din viata, in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 88 de ani. continuă pe Adevărul

A murit scriitorul Tudor Opris, la varsta de 88 de ani

Scriitorul Tudor Opris, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret, a murit la varsta de 88 de ani, in noaptea de joi spre vineri, informeaza USR si.

VIDEO A murit scriitorul Tudor Opris

Autor a peste 60 de volume de versuri, memorialistica, traduceri, critica si istorie literara, Tudor Opris s-a stins din viata la varsta de 88 de ani.

Scriitorul Tudor Opris a murit la varsta de 88 de ani

Scriitorul Tudor Opris, autor a 60 de volume de versuri, memorialistica, traduceri, critica si istorie literara, sase editii ale unor clasici, peste 88 de antologii ale copiilor si adolescentilor talentati, a murit la varsta de 88 de ani, in noaptea de joi spre vineri, informeaza Uniunea Scriitorilor din Romania, potrivit Mediafax.

Scriitorul Tudor Opris a murit

Scriitorul Tudor Opris a murit la varsta de 88 de ani, in noaptea de joi spre vineri, informeaza Uniunea Scriitorilor din Romania, citata de Mediafax.

Scriitorul Tudor Opris a murit la varsta de 88 de ani

Scriitorul Tudor Opris, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret, a murit la varsta de 88 de ani, in noaptea de joi spre vineri, informeaza.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )