Libnet.ro
UNICEF

13:45

A murit Sean Connery, actorul care a redefinit statutul de star de cinema

Adevărul Adevărul,
A murit Sean Connery, actorul care a redefinit statutul de star de cinema

Actorul scotian Sean Connery, care a redefinit statutul de star de cinema, a murit la varsta de 90 de ani, a anuntat sambata BBC. continuă pe Adevărul

A murit Sean Connery. Marele actor avea 90 de ani

A murit actorul Sir Sean Connery, cunoscut pentru portretizarea lui James Bond. Actorul sarbatorise implinirea a 90 de ani in august, transmite Mediafax.

Actorul Sean Connery a murit la varsta de 90 de ani (VIDEO)

Actorul scotian Sean Connery a murit la varsta de 90 de ani, informeaza BBC. Sean Connery era considerat cel mai bun interpret al rolului James Bond, fiind primul actor care a dus acest rol pe marele. Sean.

Ce tragedie! A murit marele actor Sean Connery. A fost primul James Bond

Sir Sean Connery a fost primul interpret al lui James Bond pe marele ecran Dr, No, 1962). Acesta a murit azi, 31 octombrie. Actorul implinise varsta de 90 de ani in luna august a acestui an. A murit marele actor Sean Connery Thomas Sean Connery s-a nascut pe data de 25 august 1930, in Edinghburgh, .

Sir Sean Connery a murit. Actorul avea 90 de ani

Actorul Sir Sean Connery, cunoscut pentru portretizarea lui James Bond, a murit la varsta de 90 de ani, anunta, sambata, bbc. com.

Starurile de la Hollywood deplang moartea lui Sean Connery. Mesajele lor: A revolutionat lumea. O adevarata legenda si un domn

Numeroase personalitati de la Hollywood - actori, regizori, producatori si muzicieni - i-au adus omagii lui Sean Connery, care a murit la varsta de 90 de ani, in noaptea de vineri spre sambata, in somn, potrivit unui anunt facut sambata de familie.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )