Libnet.ro
UNICEF

19:15

A MURIT TEO! Durere fara margini pentru toti cei care au cunoscut-o (FOTO)

B1 B1,
A MURIT TEO! Durere fara margini pentru toti cei care au cunoscut-o (FOTO)

Durere fara margini pentru familia preotului Florin Stamate din Sesuri, jud. Bacau. Fiica sa Teodora, a fost rapusa la numai 15 ani, de boala nemiloasa careia a incercat sa-i tina piept aproape un an de. continuă pe B1

Emil Constantinescu, in DOLIU: Tristete fara margini pentru fostul presedinte (FOTO)

Emil Constantinescu, a participat luni la funeraliile fostului sef al statului francez Jacques Chirac. Presedinte al Romaniei in perioada in care Chirac conducea Franta, Emil Constantinescu a fost prezent la.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a pierdut la Beijing, in fata Ekaterinei Alexandrova. Dezamagire fara margini

Simona Halep a fost eliminata in turul II la China Open! Campioana nostra a parasit prematur turneul de la Beijing. Rusoaica a invins-o cu 2-6, 3-6, dupa o partida de o ora si 5 minute. Ce reactie a avut Simona Halep, dupa ce a vazut ca a pierdut? Simona Halep, eliminata in turul II la .

DIGI RCS-RDS: Cel mai UTIL serviciu GRATIS pentru toti abonatii, tinut aproape SECRET

DIGI RCS-RDS are un serviciu util pentru toti abonatii, pe care compania din telecomunicatii l-a tinut aproape secret, desi credem ca nu asta a fost intentia lor. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR.

Soferii, lasati fara permis pentru aceste incalcari grave ale Codului Rutier. Politistii nu au iertat pe nimeni

Politistii de la Brigada Rutiera au aplicat zeci de sanctiuni contraventionale pentru soferii care au incalcat anumite reguli. Sanctiunile contraventionale pentru coducatorii auto au adunat in total 18. 000 de lei, iar 13 dintre permisele de conducere au fost retinute pentru incalcarea unui lucru grav. Soferii sunt lasati fara permis pentru aceste incalcari grave ale Codului .

Anuntul Digi pentru toti romanii: ultimele ore cu telefoane ieftine

Nu poti sa lasi aceasta zi sa treaca fara sa arunci o privire pe ofertele Digi. Sunt telefoane de la cele mai mari companii, dar cu preturi de bun-simt. Campania pe care o ofera grupul.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )