Libnet.ro
UNICEF

15:00

A murit ultimul agent dublu britanic care spiona pentru KGB. George Blake avea 98 de ani

Adevărul Adevărul,
A murit ultimul agent dublu britanic care spiona pentru KGB. George Blake avea 98 de ani

Britanicul George Blake, un agent dublu celebru, care spiona in contul KGB inainte sa se mute in Est, era unul dintre ultimii martori in viata al ferocei confruntari intre sovietici si occidentali in tumultul Razboiului Rece, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

INTERVIU Omul care lupta pentru romanii carora supravietuirea li se pare ceva incredibil: Nu trebuie sa ramana nimeni singur in aceasta boala

2020 a fost un an ciudat, in care ne-am trezit cu totii intr-o noua normalitate. Exista insa printre noi oameni care traiau demult asa, numai ca multi dintre noi, ceilalti, nu ii vedeam, atata timp cat nu eram in aceeasi situatie: traiau izolati din cauza unei boli, nu se mai puteau vedea cu alti oameni din cauza imunitatii slabite, lucrau doar de acasa, cei care mai puteau sa faca acest lucru, lumea nu ii mai cauta, sau nu la fel ca inainte. Bolnavii de cancer traiau de mult timp, din punct de vedere psihologic, in noua normalitate pe care noi am descoperit-o abia in ultimele luni, explica, intr-un interviu acordat HotNews. ro, psiho-oncologul Degi Csaba, omul care lupta pentru ca bolnavii de cancer sa aiba acces gratuit la consiliere psihologica.

George Blake, faimosul dublu agent britanic care a spionat pentru sovietici, a murit

Fostul spion britanic George Blake, care a lucrat ca agent dublu, o cartita notorie care a spionat pentru KGB-ul sovietic in anii 1950 inainte de a trece in est, a murit la varsta de 98 de ani, a anuntat presa rusa, relateaza AFP.

Radu Tudor: A murit un celebru spion

Fostul agent dublu britanic George Blake, celebra cartita care a spionat pentru KGB-ul sovietic in anii 50 ai secolului trecut, a murit la varsta de 98 de ani, au anuntat sambata agentiile de presa ruse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )