Libnet.ro
UNICEF

14:00

A MURIT una dintre cele 221 de femei diagnosticate INCORECT la o cunoscuta clinica internationala

B1 B1,
A MURIT una dintre cele 221 de femei diagnosticate INCORECT la o cunoscuta clinica internationala

Emma Mhic Mhathuna, una dintre femeile afectate de diagnosticarea gresita la controversa clinica irlandeza CervicalCheck, a murit la varsta de 37 de ani. Mama de cinci copii, aceasta a fost diagnosticata cu. continuă pe B1

Veste teribila pentru una dintre cele mai indragite vedete Antena 1: Din pacate, celebrul Nea Marin...

Celebrul Nea Marin a fost protagonistul unor momente foarte tensionate in emisiunea Poftiti la Nea Marin. intr-una dintre editiile noului sezon, acesta s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu, pe care .

Cand va fi golit Lacul Colibita, una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania. Operatiunea va dura 7 luni

Lacul Colibita este in centrul unuia dintre cele mai mari proiecte de reabilitare din Transilvania. 27 de milioane de euro va costa prelungirea vietii barajului cu inca 100 de ani. Golirea lacului se poate desfasura doar in perioada septembrie-martie, pentru a proteja bio-diversitatea si pestii.

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti

In ianuarie s-a deschis AV8, ultimul restaurant din ansamblul Aviatorilor 8, de la Piata Victoriei. Era si cel mai asteptat din seria de restaurante de acolo, si unul dintre cele mai asteptate de pe piata Bucurestiului, fiindca se stia de mult ca se va.

Doliu in lumea filmului! A MURIT dupa o lupta de 5 ani cu o boala crancena (FOTO)

Doliu la Hollywood! Una dintre cele mai cunsocute scenariste si regizoare a murit dupa o lupta de ani de zile cu o boala crancena. Audrey Wells, cea care a dat voce femeilor in filme precum Under Sun Tuscan .

TRAGEDIE! O cantareata de muzica populara A MURIT intr-un accident de masina (VIDEO)

Tragedie in lumea muzicii populare. O cunoscuta cantareata si-a pierdut viata intr-un teribil accident rutier. Ramona Fabian, una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara din Transilvania, se.

Indicele ROBOR a crescut astazi, 8 octombrie, pe 6 dintre cele 8 scadente: La cat se situeaza ROBOR la 3 luni

Indicele ROBOR a inregistrat cresteri minore in sedinta de astazi, 8 octombrie, pe 6 dintre cele 8 scadente. Aflati din materialul de mai jos cum s-a situat indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea dobanzilor la creditele.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )