Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mutare surpriza din partea lui Marian Munteanu! Fostul candidat PNL in cursa pentru Primaria Capitalei isi face partid

B1 B1,
Mutare surpriza din partea lui Marian Munteanu! Fostul candidat PNL in cursa pentru Primaria Capitalei isi face partid

Fostul candidat al Partidului National Liberal, Marian Munteanu, a socat opinia publica cu ultimele sale dezvaluiri, arata gandul. info. Se pare ca in interiorul platformei civice Alianta. continuă pe B1

Marian Munteanu: Dorim sa intram la guvernare, nu sa dormim in Parlament

Marian Munteanu a anuntat, marti, la Realitatea TV, ca in cadrul organizatie sale, Alianta Noastra, se va forma un partid, cu care va candida, in toamna, la alegerile parlamentare.

Marian Munteanu revine in forta: isi face partid

Marian Munteanu a declarat, marti, ca in interiorul platformei civice Alianta Noastra s-a constituit un nucleu pentru aparitia unei formatiuni politice care sa propuna solutii agreate de.

Marian Munteanu anunta ca alianta sa va candida la parlamentare: in functie de procent, vrem sa ne implicam in guvernare

Marian Munteanu, care a fost propus in luna aprilie, de PNL candidat la Primaria Capitalei si a fost retras dupa reactiile aparute in spatiul public, a anuntat, marti, la Realitatea TV, ca se pregateste sa candideze, in toamna, cu alianta sa, la alegerile parlamentare, el precizand ca in functie de procentul pe care il vor avea, vor dori sa se implice si in guvernare.

Decizie de ultima ora din partea organizatorilor turneului de la Roland Garros: Toate meciurile de luni, amanate

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat ca au fost anulate din cauza ploii toate partidele care urmau sa aiba loc luni. Astfel ca nici meciul Simonei Halep contra Samanthei Stosur nu va mai avea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )