Libnet.ro
UNICEF

08:16

Mutarea anului in sistemul bancar romanesc: OTP Bank preia Millennium, printr-o tranzactie de 39 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Mutarea anului in sistemul bancar romanesc: OTP Bank preia Millennium, printr-o tranzactie de 39 de milioane de euro

OTP Bank Romania, membra a grupului maghiar OTP, a semnat miercuri un contract pentru achizitia subsidiarei din Romania a bancii portugheze Millennium bcp, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 39 de milioane de euro, care include cumpararea actiunilor si costurile de integrare. continuă pe Adevărul

OTP Bank anunta mutarea anului in banking: cumpara Millenium?

OTP Bank ar putea anunta miercuri, 30 iulie, preluarea operatiunilor din Romania ale grupului bancar portughez Millennium BCP, in cadrul unui eveniment de mare importanta in sectorul bancar romanesc, anuntat luni de reprezentantii bancii.

OTP Bank cumpara operatiunile portughezilor de la Millennium in Romania

OTP Bank Romania, membra a OTP Group, a semnat contractul de achizitie in procent de 100% a actiunilor Millennium Bank Romania, membra a Banco Comercial Portugues. Valoarea tranzactiei este de 39 milioane de euro.

Portughezii de la Millennium, discutii avansate cu OTP Bank pentru vanzarea subsidiarei din Romania

Banca portugheza Millennium bcp a constituit un provizion de 34 de milioane de euro pentru vanzarea subsidiarei din Romania, ale carei pierderi au fost reduse de peste trei ori in primul semestru fata de aceeasi perioada anul trecut, la 1 milion de euro. Vanzarea subsidiarei din Romania a fost negociata in ultima etapa cu Raiffeisen Bank Austria) si OTP Bank Ungaria), institutia de credit austriaca renuntand de curand la discutii. Potrivit unor surse bancare, portughezii au ajuns la un acord de principiu cu banca de stat din Ungaria, dar tranzactia ar putea fi conditionata de obtinerea unor derogari de la BNR.

Ungaria: Sprijinirea persoanelor care au credite in valuta nu va destabiliza sistemul bancar

Sistemul bancar din Ungaria nu va fi destabilizat de masurile de sprijinire a persoanelor care au luat credite in valuta, a afirmat ministrul ungar al Economiei, Mihaly Varga, intr-un interviu acordat astazi publicatiei de afaceri Vilaggazdasag, transmite MTI.

OTP Bank anunta astazi preluarea Millennium Bank

Grupul ungar OTP organizeaza astazi, la ora 18. 30, o conferinta de presa la Bucuresti, eveniment in cadrul caruia urmeaza sa anunte achizitia Millennium Bank, subsidiara de pe piata romaneasca a celui mai important grup bancar din Portugalia.

Retragerea austriecilor creste implicarea Rusiei in sistemul bancar din Europa Centrala si de Est

Cea de a doua banca ruseasca, din punct de vedere al marimii, ar putea sa preia operatiunile din Europa Centrala si de Est ECE) ale Hypo Alpe Adria, potrivit presei internationale.

OTP Bank cumpara subsidiara din Romania a bancii Millennium Bank pentru 39 milioane de euro

OTP BankRomania a semnat, miercuri, un contract prin care achizitioneaza subsidiara bancii portugheze Millennium pentru 39 milioane de euro, informeazaMediafax. Contractul prevede achizitia a 100% din.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )