Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mutare-surpriza in plin scandal privind suspendarea lui Iohannis. Tariceanu pleaca din tara si isi deleaga atributiile de presedinte al Senatului

Antena3 Antena3,
Mutare-surpriza in plin scandal privind suspendarea lui Iohannis. Tariceanu pleaca din tara si isi deleaga atributiile de presedinte al Senatului

Mutare-surpriza in plin scandal privind suspendarea lui Iohannis. Calin Popescu Tariceanu pleaca din tara si isi deleaga atributiile de presedinte al Senatului. Adrian Tutuianu, unul dintre. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi reactioneaza in plin scandal privind decizia CCR: Nu imi dau demisia

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi a declarat ca nu demisioneaza si nu si-a delegat atributiile in contextul deciziei Curtii Constitutionale prin care i se impune presedintelui Klaus Iohannis sa o revoce din.

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, face sondaj pe Facebook privind suspendarea presedintelui Iohannis: 87% raspund Nu

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educatiei, a creat, vineri, un sondaj de opinie pe pagina sa deFacebookin care intreaba cetatetii daca presedintele Iohannis ar trebui suspendat pentru ca nu respecta decizia Curtii Constitutionale a Romaniei cu privire la revocarea Laurei Codruta Kovesi.

Dragnea: Luni decidem suspendarea lui Iohannis

PNL: Miza este promulgarea Codului Penal Coalitia PSD-ALDE pregateste debarcarea lui Iohannis de la Cotroceni. Liviu Dragnea, seful PSD, a anuntat, ieri, ca liderii coalitiei vor lua luni, 9 iulie, o decizie privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis.

Calin Popescu Tariceanu, anunt de ultima ora despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca este de acord cu suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, avand deja o discutie cu Liviu Dragnea, in acest sens. inainte de a pleca, adica.

Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: Am discutat si cu dl. Tariceanu. Luni luam o decizie, da sau nu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca membrii Coalitiei de Guvernare PSD- ALDE vor decide luni daca vor merge pe varianta suspendarii presedintelui Iohannis, dar considera ca suspendarea trebuie sa fie o optiune serioasa.

LOVITURA pentru Dragnea! UDMR: NU exista motive pentru SUSPENDAREA lui Iohannis

Liviu Dragnea a declarat ca suspendarea lui Klaus Iohannis trebuie sa fie o optiune serioasa. Nu de aceeasi parere par sa fie UDMR-istii, care au sustinut de mai multe ori pana acum coalitia PSD-ALDE.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3204 seconds )