Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mutu a iesit din cursa Euro 2016, dar alti fotbalisti viseaza sa-l convinga pe Iordanescu: cine are cele mai mari sanse

Adevărul Adevărul,
Mutu a iesit din cursa Euro 2016, dar alti fotbalisti viseaza sa-l convinga pe Iordanescu: cine are cele mai mari sanse

In iarna, mai multi jucatori au revenit in Liga I, in speranta de a prinde Campionatul European din Franta. Trei dintre ei au sanse bune de a-si indeplini obiectivul. continuă pe Adevărul

Mutu a ridicat mana si a renuntat la visul Euro 2016: ce va face jucatorul de 37 de ani si cu ce bilant ramane la nationala

Adrian Mutu a comis multe greseli de-a lungul unei cariere impresionante, insa, macar pe ultima suta de metri, a facut un gest decent: a admis ca visul Euro 2016 va ramane la stadiul de vis.

Cristi Borcea a iesit din inchisoare si nu pentru relaxare! Adevaratul motiv pentru care si-a luat permisie de urgenta

Cristi Borcea a iesit din inchisoare si nu pentru relaxare! incarcerat in urma pedepsei primite in Dosarul Transferurilor, pe 4 martie 2014, Cristi Borcea a primit o permisie de.

S-au impartit banii: jucatorii nationalei si-au incasat primele pentru Euro 2016. Cine a luat sumele cele mai mari

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a dezvaluit la Adevarul Live ca fotbalistii care au jucat in preliminariile Euro 2016 au fost rasplatiti, vineri, cu 91 de zile inainte de startul turneului din Franta.

Iordanescu ramane si dupa Euro 2016: de ce viitorul Generalului nu depinde de rezultatele Romaniei la turneul final

Presedintele FRF a comentat, in cadrul Adevarul Live, mai multe subiecte legate de participarea Romaniei la Euro 2016 si nu numai. Iata cele mai importante puncte atinse de Razvan Burleanu.

Schimbare importanta in privinta meciului Franta - Romania de la EURO 2016

Meciul de fotbal Franta Romania, de pe 10 iunie, care va deschide EURO2016, va fi transmis in 4K Ultra HD, anunta presa italiana. Partida,programata pe stadionul Saint.

Romania rateaza doua amicale de lux inaintea EURO 2016

Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat ca nationala Romaniei a ratat sansa intalnirii Angliei si Olandei chiar inaintea turneului final EURO 2016 din acest an.

Adrian Mutu antrenorul din umbra de la ASA Tg.Mures

Atacantul Adrian Mutu n-a evoluat niciun minut luni seara in meciul ASA Tg. Mures-Dinamo, incheiat la egalitate scor 0-0, iar la final noul antrenor principal al muresenilor, George Ciorceri, a declarat ca fostul international a acceptat sa-i fie secund.

Anghel Iordanescu a lamurit problema neconvocarii lui Budescu la meciul cu Spania. Ce sanse are sa prinda Euro 2016

Transferat in aceasta iarna de la Astra in China, Constantin Budescu nu a fost convocat pentru meciul cu spania, din 27 martie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )