Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un muzeu de arta din Germania a reintrat in posesia unei gravuri de Albrecht Durer, disparuta in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial

Adevărul Adevărul,
Un muzeu de arta din Germania a reintrat in posesia unei gravuri de Albrecht Durer, disparuta in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial

Un muzeu de arta din Germania a primit o gravura semnata de artistul renascentist Albrecht Durer, disparuta in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, de la un barbat care a cumparat-o dintr-un targ de vechituri din Franta, informeaza bbc. com. continuă pe Adevărul

Scandal la Otopeni! O turista din Germania acuza ca a fost tinuta ilegal 9 ore in aeroport (VIDEO)

Scandal in Aeroportul Henri Coanda din Otopeni. O turista din Germania acuza ca a fost tinuta, ilegal, noua ore in aeroport. Femeia sustine ca autoritatile au obligat-o sa arate neaparat.

Politicienii de la Berlin sunt ingrijorati de cresterea influentei regimului ERDOGAN asupra turcilor din Germania

Politicieni germani si-au exprimat duminica ingrijorarea in legatura cu influenta tot mai mare a regimului de la Ankare asupra persoanelor cu origini turce care locuiesc in Germania.

Popularitatea cancelarului Angela Merkel a scazut cu peste zece procente in urma atacurilor din Germania

Sprijinul public pentru politicile cancelarului Angela Merkel a scazut cu 12 procente in luna august, releva un sondaj efectuat dupa o serie de atacuri violente care au zguduit Germania.

Scandal la Aeroportul Henri Coanda din Otopeni! O turista din Germania acuza ca a fost tinuta ilegal timp de noua ore

Scandal urias la Aeroportul Henri Coanda din Otopeni! O turista din Germania acuza ca a fost tinuta, ilegal, noua ore in aeroport. Femeia spune ca autoritatile au obligat-o sa arate neaparat.

Autorii atentatelor din Germania comunicasera frecvent cu membri ai retelei Stat Islamic

Autorii atacurilor teroriste comise in iulie in orasele germane Ansbach si Wurzburg comunicasera frecvent cu membri ai retelei teroriste Stat Islamic, inclusiv cu lideri teroristi din Arabia Saudita, afirma surse citate de revista Der Spiegel, potrivit Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )