Libnet.ro
UNICEF

01:05

Muzeul CFR de la Gara de Nord a fost inchis de Ministerul Culturii pe motiv ca nu are acreditare

Hotnews Hotnews,
 Muzeul CFR de la Gara de Nord a fost inchis de Ministerul Culturii pe motiv ca nu are acreditare

La inceputul anului 2021, declarat Anul European al Cailor Ferate, Ministerul Culturii, prin Directia de Cultura a Municipiului Bucuresti, a inchis Muzeul CFR din Capitala. Directia a venit in control si a dat o amenda, pe motiv ca Muzeul NU este acreditat de Ministerul Culturii, scrie Club Feroviar. Pe 7 ianuarie, la Muzeul CFR din Gara de Nord au descins politisti, reprezentanti ai Ministerului Culturii, ai Directiei pentru Cultura a Municipiului Bucuresti, dar si experti acreditati de Ministerul Culturii. continuă pe Hotnews

Muzeul CFR de la Gara de Nord a fost inchis de Ministerul Culturii

La inceputul anului 2021, declarat Anul European al Cailor Ferate, Ministerul Culturii, prin Directia de Cultura a Municipiului Bucuresti, a inchis Muzeul CFR din Capitala. Directia a venit in control si a dat o amenda, pe motiv ca Muzeul NU este acreditat de Ministerul Culturii, scrie Club Feroviar. Pe 7 ianuarie, la Muzeul CFR din Gara de Nord au descins politisti, reprezentanti ai Ministerului Culturii, ai Directiei pentru Cultura a Municipiului Bucuresti, dar si experti acreditati de Ministerul Culturii.

Ministerul Culturii a decis inchiderea Muzeului CFR chiar in Anul European al Cailor Ferate

Muzeul Cailor Ferate, aflat la Gara de Nord, nu este acreditat, a constatat Ministerul Culturii in.

MINISTERUL CULTURII: Peste 5.700 de operatori culturali vor beneficia de sprijin guvernamental anul acesta

Ministerul Culturii a transmis luni, dupa mai mult de doua luni de consultari si intalniri organizate la nivel de Guvern, anul trecut, cu reprezentantii sectorului cultural,.

CORONAVIRUS |Ministerul Culturii: Peste 5.700 de operatori culturali vor beneficia de sprijin in 2021

Ministerul Culturii a declarat, luni, ca, dupa mai mult de doua luni de consultari si intalniri organizate la nivel de Guvern, in 2020, cu reprezentantii sectorului cultural, a centralizat si analizat.

Plasamentul privat de obligatiuni iHunt a fost inchis anticipat

Plasamentul privat de obligatiuni corporative denominate in lei emise de iHunt Technology a fost inchis anticipat in data de 26 ianuarie, in conditiile unei suprasubscrieri de 23%, se arata intr-un comunicat remis Redactiei de Tradeville, casa de brokeraj ce a intermediat operatiunea de piata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )