Libnet.ro
UNICEF

15:30

Muzeul Metropolitan din New York se va redeschide in august dupa cinci luni de pauza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Muzeul Metropolitan din New York se va redeschide in august dupa cinci luni de pauza

Celebrul Muzeu Metropolitan de Arta din New York The Met) urmeaza sa se redeschida la 25% din capacitate incepand cu 29 august. continuă pe Ziarul Bursa

in ce casa s-a mutat Vladimir Draghia. Arata senzational. Imagini desprinse, parca, din New York

Vladimir Draghia are o viata frumoasa, mai ales de cand Alice Cavaleru a adus-o pe lume pe Zora, care a inceput sa creasca. Constienti de faptul ca familia lor va avea nevoie de mai mult spatiu, cei doi au decis sa se mute in casa noua. in ce casa s-a mutat Vladimir Draghia si familia .

Crima demna de Jack Spintecatorul la New York: Un antreprenor tech a fost gasit decapitat si dezmembrat

Un antreprenor in domeniul tech care a fondat compania de ridesharing Gokada din Nigeria a fost gasit decapitat si dezmembrat intr-un apartament de lux din New York, un fierastrau electric fiind gasit inca bagat in priza in apropiere, relateaza media din New York citata de Reuters.

Cum a ajuns o comunitate de romi din Transilvania sa detina o adevarata comoara, rara si veche de sute de ani. Ce a scris New York Times

In Romania traiesc triburi de romi, care locuiec in corturi, dar care are au niste pocale tahtaie) vechi de secole. Cum a ajuns o comunitate de romi din Transilvania sa detina o adevarata comoara, rara si veche de sute de ani. Ce a scris New York Times Etnografii romani care au studiat exemplarele aflate in .

Crima macabra in New York. Un tanar antreprenor a fost gasit taiat in bucati in apartamentul sau

Fahim Saleh, un antreprenor in domeniul IT in varsta de 33 de ani, a fost ucis cu brutalitate in apartamentul sau de lux din Manhattan New York), trupul sau fiind gasit taiat in bucati cu un fierastrau electric.

Poveste incredibila, spusa de o prietena a lui Tiriac! Ce facea miliardarul pentru bani ca sa plateasca hotelul la Paris si New York

Virginia Ruzici a fost una dintre cele mai bune jucatoare de tenis ale Romaniei. A castigat Roland Garros in 1978 si a jucat si finala de la Wimbledon in acelasi an. Mai are si o semifinala la US Open, in 1976. La startul carierei, insa, ii era foarte greu sa obtina banii pentru deplasarile in .

Romania a pierdut un om de mare valoare. S-a stins din viata Alexandru Ionescu, remarcabil biolog, membru al Academiei de Stiinte din New York

Romania a pierdut un om de mare valoare. Academician Alexandru Ionescu, s-a stins din viata, lasand in urma regretele unei intregi generatii careia i-a fost mentor. Remarcabil biolog roman, specialist recunoscut pe plan international in algologie si fiziologia plantelor, ecologie si protectia mediului, cercetator stiintific principal, profesor universitar, doctor in biologie, Alexandru Ionescu s-a nascut pe 24 iunie 1932 in Oltenita.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )