Libnet.ro
UNICEF

06:15

Muzica populara e in doliu! Indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

B1 B1,
Muzica populara e in doliu! Indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

O veste extrem de trista zguduie lumea muzicii populare. Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu. continuă pe B1

Muzica populara e in DOLIU! indragitul interpret iubit de toti romanii A MURIT: Din pacate, a facut INFARCT...

Lumea muzicii populare este zguduita de o noua tragedie! Din nefericire, cantaretul Daniel Siminic s-a stins din viata, in urma unui infarct.

Muzica populara e in DOLIU! indragitul interpret iubit de toti romanii A MURIT: Din pacate, a facut INFARCT...

Lumea muzicii populare este din nou in doliu. Din nefericire, cantaretul Daniel Siminic a incetat din viata, in urma unui infarct.

VESTEA SOC a zilei! DISPARITIE FULGERATOARE in muzica populara din ROMANIA! LACRIMI pentru marea ARTISTA

Alerta in muzica populara! CUTREMUR iN MUZICA POPULARA! FANII IRINEI LOGHIN AU AFLAT VESTEA CUMPLITA! FUEGO E DEVASTAT GALERIE FOTO) Nora cantaretei de muzica populara Mariuta Burlan din Gorj a.

VESTEA TRISTA a zilei! DISPARITIE SOC in muzica populara din ROMANIA! LACRIMI AMARE pentru CELEBRA ARTISTA

Veste trista in muzica populara! LACRIMI iN MUZICA ROMANEASCA! ADIO, HORIA MOCULESCU! S-A iNTAMPLAT iN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE Nora cantaretei de muzica populara Mariuta Burlan din Gorj.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! CUTREMUR iN MUZICA POPULARA! FANII IRINEI LOGHIN AU AFLAT VESTEA CUMPLITA! FUEGO.

Ce se intampla cu TVA-ul de 19 %. PNL a venit cu propunerea care ii va afecta pe toti romanii

Daca salariul minim brut pe economie a fost aprobat, daca bugetul pe 2020 esteaprobat si va fi asumat pe 23 decembrie, in Parlament, putem spune ca actuala guvernare are multa treaba si multe obiective pe agenda imediata de lucru. Acelasi lucru s-a intamplat si astazi la Comisia pentru buget-finante a Camerei Deputatilor. Ce se intampla .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )