Libnet.ro
UNICEF

01:06

MWC 2015 - Huawei Watch este un ceas superb cu Android Wear. Chinezii l-au anuntat oficial

Adevărul Adevărul,
MWC 2015 - Huawei Watch este un ceas superb cu Android Wear. Chinezii l-au anuntat oficial

Apple Watch va fi lansat oficial pe 9 martie, dar pana atunci Huawei profita si lanseaza Watch cu Android Wear. Dincolo de coincidenta, ceasul este superb, iar dotarile tehnice foarte bune. continuă pe Adevărul

MWC 2015 Huawei a anuntat poate cel mai frumos ceas cu Android Wear

La MWC 2015, chinezii de la Huawei au lansat primul lor smartwatch, un dispozitiv care imprumuta putin din aspectulMoto 360. ACTUALIZARE Huawei a confirmat ceasul despre care au aparut ieri primele zvonuri si imagini. Este premium, seamana cu LG G Watch R si Motorola Moto 360, dar, pe scurt, este frumos. Are un spatiu de [].

MWC 2015 Indienii de la Karbonn aduc Titanium Dazzle, un smartphone ieftin si bun

Cu foarte scurt timp inainte de MWC, unii producatori s-au grabit sa ne atraga cu terminale mainstream, gen Karbonn Titanium Dazzle. Indiferent daca asteptati 1 martie pentru pentru a oferi un martisor sau pentru urmari cu interes lansarile de la MWC 2015 din Barcelona, este imposibil sa ignorati noile aparate care vor ajunge pe piata [].

MWC 2015 Chinezii ar putea anunta unul dintre cele mai frumoase smartwatch-uri

La MWC 2015, chinezii de la Huawei ar putea lansa primul lor smartwatch, un dispozitiv care imprumuta multe dintre caracteristicile Moto 360. in urma cu putin timp, cei de la Android Central au observat pe aeroportul din Barcelona un poster cu un smartwatch produs de cei de la Huawei. Acum, dispozitivul a aparut pe YouTube [].

MWC 2015, un eveniment fara secrete. Cele mai importante lansari

Mobile World Congress sau MWC) este, poate, cel mai important eveniment european de tehnologie. Noi suntem la MWC 2015, in Barcelona, si va transmitem toate detaliile legate de cele mai importante lansari de la eveniment. in fiecare an, inca din 1987, Barcelona devine capitala mondiala a tehnologiilor mobile. MWC 2015 se desfasoara intre 1 si [].

MWC 2015 Meizu MX4 Ubuntu Edition aduce, in sfarsit, poate cel mai dorit sistem de operare

Dupa o runda de finantare online esuata si un debut anemic pe un telefon low-end, Ubuntu ajunge pe un smartphone de varf Meizu MX4 la MWC 2015. La inceputul lunii februarie, Ubuntu debuta pesmartphone-uri, darprimuldispozitiv era entry-level. Are ecran de 4,5 inci la rezolutie qHD, procesor cu patru nuclee Mediatek, 1GB de memorie RAM si [].

MWC 2015 Cel mai asteptat telefon de la Sony s-ar putea sa nu fie lansat in primavara

Despre Sony Xperia Z4 au mai ajuns online zvonuri in ultima perioada, dar s-ar putea sa nu-l vedem la MWC 2015. Cu doua zile inainte de marele festival al tehnologiei mobile, Sonyare doar un teaser prin care ne promite un gadget rezistent la apa. in ultimii doi ani Sony si-a facut un obicei din a [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )