Libnet.ro
UNICEF

21:00

MWC 2015 LG Watch Urbane este cel mai nou si stilat ceas de la sud-coreeni

Playtech Playtech,
MWC 2015 LG Watch Urbane este cel mai nou si stilat ceas de la sud-coreeni

LG Watch Urbane este probabil cel mai elegant smartwatch de pe piata la acest moment, beneficiind de aceleasi specificatii ca G Watch R. ACTUALIZARE 3 martie 2015 LG Watch Urbane a fost prezentat la MWC 2015, unde i-a fost demonstrat si optiunea de a controla o masina Audi. Mai jos, avem o galerie foto cu []. continuă pe Playtech

Sony Xperia Z4 Tablet este cel mai nou concurent pentru iPad Air 2

Sony Xperia Z4 Tablet este un nou dispozitiv al producatorului japonez care ar putea concura pe viitor cu iPad Air 2. Ce imbunatatiri aduce noua tableta. La MWC 2015, cei de la Sony au anuntat Sony Xperia Z4 Tablet si, spre deosebire de alte dispozitive Xperia, acesta aduce uneleimbunatatiri fata de predecesorul sau. Din punct de [].

Michael Jordan, cel mai nou membru in clubul miliardarilor

Michael Jordan, considerat drept cel mai valoros jucator de baschet din toate timpurile, a intrat in selectul club al miliardarilor. Jordan, alaturi de alte 289 de persoane sunt noutatile pe lista miliardarilor.

Top Forbes 2015: Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume. Cine completeaza topul

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, este in continuare cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata la 79,3 miliarde de dolari, arata topul Forbes pe 2015. Bill Gates obtine titlul de cel mai bogat om al planetei pentru a 16-a oara, in ultimii 21 de ani.

MWC 2015 Huawei a anuntat poate cel mai frumos ceas cu Android Wear

La MWC 2015, chinezii de la Huawei au lansat primul lor smartwatch, un dispozitiv care imprumuta putin din aspectulMoto 360. ACTUALIZARE Huawei a confirmat ceasul despre care au aparut ieri primele zvonuri si imagini. Este premium, seamana cu LG G Watch R si Motorola Moto 360, dar, pe scurt, este frumos. Are un spatiu de [].

HTC a prezentat cel mai nou smartphone, M9, precum si un dispozitiv pentru realitatea virtuala

HTC a prezentat la Mobile World Congress de la Barcelona un trio de produse, care reprezinta un indiciu ca producatorul intentioneaza sa mearga dincolo de smartphones, pentru a tine pasul cu concurenta. Primul di.

MWC 2015, un eveniment fara secrete. Cele mai importante lansari

Mobile World Congress sau MWC) este, poate, cel mai important eveniment european de tehnologie. Noi suntem la MWC 2015, in Barcelona, si va transmitem toate detaliile legate de cele mai importante lansari de la eveniment. in fiecare an, inca din 1987, Barcelona devine capitala mondiala a tehnologiilor mobile. MWC 2015 se desfasoara intre 1 si [].

Cel mai mare microSD din lume a fost anuntat, dar nu-l poti pune in Samsung Galaxy S6

Pe langa valul de lansari de smartphone-uri si tablete de saptamana aceasta de la MWC 2015, cei de la SanDisk au anuntat oficial cel mai mare card microSD. Totusi, daca iti cumperi Samsung Galaxy S6, nu te vei putea bucura de asa ceva. Nu mai are slot. in ultimii ani, cardurile microSD au devenit omniprezente [].

MWC 2015 Indienii de la Karbonn aduc Titanium Dazzle, un smartphone ieftin si bun

Cu foarte scurt timp inainte de MWC, unii producatori s-au grabit sa ne atraga cu terminale mainstream, gen Karbonn Titanium Dazzle. Indiferent daca asteptati 1 martie pentru pentru a oferi un martisor sau pentru urmari cu interes lansarile de la MWC 2015 din Barcelona, este imposibil sa ignorati noile aparate care vor ajunge pe piata [].

Ora de religie, cel mai fierbinte subiect in scoli. Ce spune Patriarhul Daniel

Inscrierea pe baza de cerere la ora de religie din scoli este cel mai fierbinte subiect al inceputului de an din zona educationala. Patriarhul Daniel a declarat la Sfanta Liturghie ca ora de Religie este stiinta cea mai profunda, iar inscrierea la.

MWC 2015 Cu ceasul LG Watch Urbane iti controlezi masina. Ce alte noutati are LG in Spania

LG nu a facut niciun mare anunt la MWC 2015, dar a adus LG Watch Urbane si o gama de telefoane mid-range. Partea buna e ca n-a fost uitat LG G Flex 2, prezentat la CES 2015. La MWC 2015, LG G Flex 2 este o vedeta in sine. Cu ecranul de 5,5 inci full [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )