Libnet.ro
UNICEF

18:15

MWC 2020, anulat: coronavirus a omorat cel mai important eveniment din piata de mobile

Playtech Playtech,
MWC 2020, anulat: coronavirus a omorat cel mai important eveniment din piata de mobile

MWC 2020 sau cea mai recenta editie a Mobile World Congress a fost anulat in urma cu mai putin de 24 de ore din cauza coronavirus. Organizatorii au considerat ca este mai bine asa. Cea mai. continuă pe Playtech

OSCAR 2020. Parasite, premiul pentru cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

Gala Premiilor Oscar de anul acesta a scris istorie, fiind pentru prima data cand un film strain, productia sud-coreeana Parasite, castiga premiul pentru cel mai bun film. De asemenea, lungmetrajul a castigat si la categoria pentru cel mai bun film intr-o limba straina, iar Bong Joon-ho a luat si el premiul pentru cel mai bun regizor.

Mirel Radoi: Pe ce pun cel mai mult accent este disciplina Ce spune selectionerul despre meciul cu Islanda

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de fotbal, a vorbit despre functia pe care o ocupa, meciul tricolorilor cu Islanda din barajul Ligii Natiunilor prin care Romania poate obtine calificarea la Euro 2020), dar si despre jucatorii de care nu se poate lipsi. Antrenorul a declarat ca disciplina este cel mai important aspect.

Victor Costache, despre clinica secreta din Capitala: Este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala Ce spune despre impactul coronavirusului la nivel national (VIDEO)

Clinica secreta din Bucuresti, unde sunt internati suspectii de coronavirus, este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala, a afirmat Victor Costache,.

VIDEO Oscar 2020 Parasite, de Bong Joon Ho, marele castigator al serii: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun film strain si scenariu original Lista completa a castigatorilor

Parasite, de Bong Joon Ho, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 92-a editie a galei Academiei de film americane, care a avut loc duminica noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Parasite a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj international, cel mai bun scenariu original, iar regizorul Bong Joon-ho a primit premiul Oscar pentru regie. Parasite este primul film sud-coreean care castiga premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj. vezi lista completa a castigatorilor.

Oscar 2020: Brad Pitt si Laura Dern, desemnati cei mai buni actori in rol secundar

Brad Pitt a fost desemnat cel mai bun actor in rol secundar, pentru interpretarea din lungmetrajul regizat de Quentin Tarantino Once upon a Time in Hollywood, la cea de-a 92-a editie a galei Academiei de film americane, care are loc duminica noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Actrita Laura Dern a primit premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin, pentru interpretarea din Marriage Story. Parasite primeste premiul pentru cel mai bun scenariu originalJojo Rabbit a castigat premiul pentru cel mai bun scenariu adaptatLungmetrajul Toy Story 4 a fost premiat cu Oscar pentru animatie.

Oscar 2020: Joaquin Phoenix a fost desemnat cel mai bun actor in rol principal Renee Zellweger- cea mai buna actrita

Joaquin Phoenix a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, la cea de-a 92-a editie a galei de decernare a premiilor Academiei de film americane, gratie interpretarii sale din lungmetrajul Joker. Renee Zellweger a primit premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru rolul din Judy.

Record aviatic: cat de putin a durat cel mai rapid zbor dintre New York si Londra

Compania de zbor British Airways a reusit sa depaseasca recordul pentru cel mai rapid zbor dintre orasele New York si Londra. Zborul dintre cele doua mari orase a reusit sa bata un record.

Cel mai batran barbat de pe planeta are 112 ani! Iata care este secretul acestuia

Un japonez a fost recunoscut drept cel mai batran barbat de pe planeta.

Business report: Tara in care este cel mai ieftin sa traiesti. Cat de scump este traiul in Romania; Bancile si fintech-urile pot cere justificare pentru felul in care cheltui banii proprii. Retragerile repetate pot atrage blocarea contului

Aparatele foto digitale, pe cale de disparitie? Vanzarile sunt cu 87% mai mici fata de 2010, cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani. Avansul tehnologic a facut ca. Bursele lumii ataca maxime, iar la BVB reapar fantome. Poate sa se intample orice, spune un investitor. Indicele SP500 de la New York a atins un nou maxim.

CAND TRADERII ESTIMEAZA UN DEFICIT PE ACEASTA PIATA Cel mai mare importator mondial de zahar vrea sa cumpere o cantitate record

Exact intr-un moment in care traderii de zahar prognozeaza un deficit mondial pentru acest produs, Indonezia cel mai mare importator mondial de zahar brut) a anuntat ca vrea sa importe o cantitate record de zahar, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )