Libnet.ro
UNICEF

18:30

Nadia Comaneci, anunt despre Simona Halep inainte de meciul cu Maria Sarapova de la US Open

Antena3 Antena3,
Nadia Comaneci, anunt despre Simona Halep inainte de meciul cu Maria Sarapova de la US Open

Fosta gimnasta Nadia Comaneci este convinsa ca Simona Halep va ajunge numarul 1 si chiar va reusi sa castige un Grand Slem. Anuntul a fost facut de sportiva intr-un interviu pentru New York. continuă pe Antena3

Lectia oferita de Nadia Comaneci americanilor cu privire la Simona Halep. Ce a spus Zeita de la Montreal despre sansele romancei de a deveni nr.1 in lume

Nadia Comaneci se afla la New York, unde va promova documentarul Winning, in care este protagonista alaturi de alte nume mari ale sportului, precum Martina Navratilova, Edwin Moses, Jack Nicklaus si Esther Vergeer.

Chris Evert despre Simona Halep: Nu va castiga un Grand Slam daca nu-si va recupera spiritul de luptatoare

Fosta jucatoare de tenis Chris Evert a declarat ca ii place cum evolueaza Simona Halep, dar crede ca romanca nu are nicio sansa sa castige un Grand Slam daca nu va da dovada de spirit de luptatoare.

Presa internationala despre confruntarea Halep vs Sharapova: Un meci de primul tur care iti da sentimentul unei semifinale, un contrast minunat de stiluri; Simona ar putea profita de revenirea rusoaicei

Tragerea la sorti de la US Open a produs unul dintre cele mai interesante dueluri in prima runda a competitiei: Simona Halep o va infrunta pe Maria Sharapova, locul 147 WTA, fosta numarul 1 modial si beneficiara a unui wild card. Reactiile din presa internationala nu s-au lasat asteptate, meciul dintre cele doua jucatoare fiind descris ca o intalnire dramatica.

Simona Halep - Maria Sarapova, meciul care da startul oficial la US Open 2017. Ilie Nastase: Nu cred ca Simona o sa aiba probleme

Simona Halep - Maria Sarapova. Simona Halep versus Maria Sarapova este meciul care da start oficial editiei 2017 la US Open. Simona Halep - Maria Sarapova. Este prima partida programata dupa ceremonia de.

intalnire surprinzatoare pentru Simona Halep. Cu cine s-a antrenat sportiva inainte de US Open

Intalnire surprinzatoare pentru Simona Halep, chiar inainte de US Open. Jucatoarea romana s-a pregatit chiar alaturi de liderul clasamentului WTA, Karolina Pliskova. Cu zambetul pe.

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova la US Open

Urmariti in aceasta pagina live text dupa ora 2:00 in aceasta noapte meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Este finala din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova la US Open (2:00)

Urmariti in aceasta pagina live text dupa ora 2:00 in aceasta noapte meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Este finala din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

Asa am trait Simona Halep - Maria Sharapova la US Open

Am transmis in aceasta pagina live text marti noapte dupa ora 2:00 meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova. A fost de departe finala din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

Noapte alba pentru Romania! S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Maria Sarapova, de la US Open. Americanii l-au pus la loc de cinste

Capul de afis al primului tur de la US Open este fara indoiala meciul dintre Simona Halep si Maria Sarapova, o intalnire asteptata cu infrigurare de fanii romancei.

Simona Halep joaca marti, dupa ora 2:00, cu Maria Sarapova in primul tur la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, marti, nu inainte de ora 2. 00, pe rusoaica Maria Sarapova, locul 147 WTA, fosta numarul 1 mondial, beneficiara a unui wild card, in primul tur la US Open, ultimul Grand Slam al anului, scrie News. ro. Aceasta partida va deschide sesiunea de seara pe Arthur Ashe Stadium, arena principala de la Flushing Meadows.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )